Ad Code

Responsive Advertisement

La veritat amagada d'en Juan Luis Ruiz, el futur nou alcalde de Vilanova i la Geltrú

Llums i ombres sobre la seva immortalitat.




Entre les coses bones que aporta internet hi ha que qualsevulla pot donar la seva opinió sobre el tema que vulgui, i això porta moltes vegades a la rumorologia, quelcom que a Vilanova i la Geltrú no ens agrada gens: un exemple en són la quantitat de bajanades que es diuen als grups de facebook de la ciutat, començant per la màfia de l'Informer, i acabant per la Plataforma del Benestar de no-se-què, l'Speakers' Corner vilanoví d'adoradors de temps passats.

Un altre exemple en són el gran nombre de teories sobre els famosos: No és la primera vegada que haurem sentit que alguns cantants i actors encara estan vius, o posseeixen alguns dons que els atorguen una vida inhumanament longeva. I a Vilanova no ens n'escapem.


Nicolas Cage és un vampir

Les conspiracions sobre la immortalitat de gent coneguda van començar a fer-se famosos al 2011, quan un home de Seattle va posar a la venda una fotografia del tinent Robert M. Smith amb el títol: "Nicolas Cage és un vampir".


Uns mesos després de la publicació de fotografia, i de la curiosa desaparició sobtada de la venta, el propi Cage va anar a un programa de televisió per negar el seu vampirisme.

No bec sang, i l'última vegada que em vaig mirar al mirall vaig veure el meu reflex

Tot i així la web Snopes, la versió nortamericana de Maldita.es, ha qualificat aquesta afirmació com "indeterminada".



John Travolta manté una guerra eterna amb Nicolas Cage

Temps després de sortir a la venda la fotografia del tinent Robert M. Smith, el presoner de guerra confederat amb semblances a Nicolas Cage, en va aparèixer un altre d'un personatge que tenia uns trets facials semblants a John Travolta.



És aquí on va córrer el rumor del seu enfrontament etern, segurament basat en l'argumentari de la pel·lícula Highlander, i recolzat per la pel·lícula Face/Off que van protagonitzar ambdós actors al 1997.



Mark Zuckerberg és clavat a Felip IV

L'assemblança entre el creador de facebook i el besàvi de l'actual Rei d'Espanya és espatarrant.


Hi ha qui apunta a que en realitat Mark Zuckerbeg en breu inventarà el viatge en el temps, fet que utilitzarà per acumular fortuna durant uns segles abans i així poder crear la plataforma Facebook. D'aquesta manera aquesta xarxa social, i tot el seu entramat d'aplicacions (Instagram, WhatsApp, etc), s'hauria finançat en realitat amb els tributs de tots els espanyols.

"Facebook español, como Gibraltar!" crida un mascle rojigualdo per la xarxa social.


Keanu Reeves és immortal

Tot i els 58 anys que ja arrossega l'actor Keanu Reeves, no ha canviat gaire des de les primeres fotos que trobem d'ell a internet, amb 20 anys. Això sumat a la semblança amb Paul Mounet, un actor francès de segle XIX, és el que ha dut a certes persones a creure que són el mateix.


De fet, a la web "Keanu Is Immortal" li han trobat semblances fins i tot amb Carlemany, i anima a tots els visitant a aportar més proves que puguin demostrar la seva immortalitat. 


Jordi Hurtado no envelleix

El conegut presentador del programa Saber y Ganar ha adquirit la fama de les seva capacitat per no envellir. Això és degut a un look que manté des de fa  dècades, les mateixes que porta presentant aquest programa, i a un físic que sembla no envellir.


Però cada cop que apareix una notícies històrica o relacionada amb algun personatge històric, els mems sobre la seva immortalitat tornen a inundar les xarxes.



En Juan Luis va trobar la font de l'eterna joventut

I en la mateixa línia de personatges que mantenen un físic semblant tot i el pas del temps hi trobem l'actual primer secretari del PSC al Garraf, i futur alcalde de Vilanova i la Geltrú. Amb el pas de les campanyes electorals hi ha qui ha apuntat a una possible immortalitat o a algun pacte diabòlic semblant al de Dorian Gray.





Però semblaria ser que el que genera aquest miratge d'eternitat no deixa de ser un cutis metrosexual sumat a la seva perenne vida política vilanovina.

"El record de persona atrinxerada a a l'ajuntament el seguirà tenint Juan Luis Ruiz, amb una marca gent menyspreable de 25 anys."
Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2021


Però no hem d'oblidar que a l'actual ple hi han regidors i regidores que boi fa els mateixos anys que s'hi dediquen com ell.
  • Els més joves l'atraparan?
  • Si fos un vampir, seria la Teresa Llorens la reina del rusc?
  • És Salva Lopez un esclau d'aquest coven?

No caldria derivar ara aquesta teoria conspiranoica cap a que estem governats per un aquelarre vampíric com els del Théâtre des Vampires d'Anne Rice




Cerca de proves sobre la immortalitat d'en Juan Luis:

#JuanluImmortal


Però ja que hi som, si algú té documents gràfics que apuntin cap a altres direccions, seran analitzats amb el rigor que es mereixen.
Si us plau, envieu-los al mail diarifoll+juanluimmortal@gmail.com, contesteu o pengeu-los a les xarxes socials amb l'etiqueta #JuanluImmortal





Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Cada cop està més calb,això sí va a tallar-se el poc cabell que li queda a la perruqueia més cara de Vilanova a 26€ sent un funcionari públic pagant-li el sou el poble,això que és Socialista,aquest no predica amb l’exemple,quina vergonya!!

    ResponElimina
  2. Cada cop està més calb i el poc cabell que li queda se’l tallava a la perruqueria més cara de Vilanova i la Geltrú:Perruqueria Plà a 26€ el tall quan era regidor,imagineu-vos ara que és alcalde i això que és Socialista eh! Un funcionari públic pagat pel poble,quina vergonya i quin mal exemple!!!

    ResponElimina