Ad Code

Responsive Advertisement

La ITV s'ubicarà al centre de Vilanova per facilitar que s'hi pugui anar caminant

Amb aquesta última mesura es dóna per tancat el pla de mobilitat de Vilanova i la Geltrú fins a la confecció del nou govern municipal


Inspecció Tècnica de Vehicles a Vilanova i la Geltrú


Les ciutats, com és el cas de Vilanova i la Geltrú, en les darreres dècades han anat adaptant els centres històrics, de configuració irregular, a aquelles formes de moure's més respectuoses amb aquests entorns: la mobilitat a peu i amb bicicleta. 

En els darrers anys s'han realitzat nombroses reurbanitzacions en carrers del centre urbà.  No sempre l'origen d'aquestes reurbanitzacions ha estat la mobilitat del nucli antic i del primer eixample, però han conduït cap a l'adaptació del trànsit a les característiques viàries. Són l'antecedent més immediat de la pacificació del centre urbà de Vilanova i la Geltrú.


«Reconfigurem els espais perquè la ciutadania recuperi al carrer protagonisme sobre els vehicles.»


Actualment el taller d'Inspecció Tècnica de Vehicles es troba ubicat a la ronda Europa de Vilanova, un lloc de difícil accés pels ciutadans que aposten pel transport sostenible i per una transitabilitat adaptada als nous temps i que aposti per posar les persones al centre de Vilanova i la Geltrú.


ITV Vilanova i la Geltrú


És per aquest motiu que, seguint en la línia de la pacificació de la ciutat, el taller passarà a ubicar-se al barri del centre vila, concretament al carrer santa Anna.


«Avancem per tenir una ciutat a la mida de les persones»


«D'aquesta manera les persones amb mobilitat reduïda o fins i tot els infants podran fer ús d'aquest recurs» explica Antoni Palacios «ja que fins ara estaven obligats a anar a la ITV en cotxe». Al mateix temps aquesta mesura té la intenció de potenciar la revisió de l'estat dels vehicles amb més assiduïtat que l'actual, que és anualment o bianualment.





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris