Ad Code

Responsive Advertisement

L’Ajuntament organitzarà classes de Marxa Aquàtica per preparar-nos per l'augment del nivell del mar

El consistori començar a preparar la ciutadania per quan mitja Vilanova quedi engolida pel Mediterrani.



L’Ajuntament organitzarà classes de Marxa Aquàtica per preparar-nos per l'augment del nivell del mar


Per tal d'adaptar-nos a la realitat del canvi climàtic, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant la Regidora d’Esports, iniciarà a partir del mes de juny diversos tallers de Marxa Aquàtica.


Es tracta d’una activitat física que consisteix a caminar dins l’aigua, en paral·lel a la costa, amb un nivell d’aigua entre el melic i les aixelles, per  simular com serà passejar per la rambla de la Pau i el passeig del Carme abans de meitat de segle. Aquesta pràctica té un vessant lúdic, competitiva o pot ser una eina per millorar la salut. Entre els seus beneficis hi ha l’enfortiment muscular i cardiovascular, el treball d’equilibri i resistència i l’enfortiment del sistema immunitari.


Per tal d’oferir una formació adequada, es faran classes per a majors de 60 anys, els dies 6 i 8 de juny de 9 a 10.15 hores. I els dies 17 i 18 de juny, en el mateix horari, obert a la resta de població més jove, que són els que hauran de lidiar amb l'augment del nivell del mar; perquè els majors de 60 anys això ja no ho veuran.


Les persones interessades poden fer una preinscripció per correu electrònic a esports@vilanova.cat o bé trucant a l’extensió 3340 del telèfon de l’Ajuntament 93 814 00 00.

Perquè la inscripció sigui vàlida cal passar per la Regidoria d’Esports, plaça de la Vila 12, 3r pis, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i fer efectiu el pagament de l’activitat (5€).



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris