Ad Code

Responsive Advertisement

Qui conformarà el nou ple municipal de Vilanova i la Geltrú?

Escrutini i resultat final de les votacions a les eleccions municipals per la legislatura 2023-2027 a Vilanova i la Geltrú

Aquest és l'1x1 de les #MunicipalsVNG2023



Juan Luis Ruiz López

Juan Luis I, el primer del seu nom, rei de la peixateria, poltroner obstinat, tri-ninguno de lista, nou feudal de la Geltrú, jornaler en excedència permanent, aranya pacient, nigromàntic ressuscitador de velles glòries vilanovines, virrei de les associacions de veïns i marquès dels motors de combustió.


Teresa Llorens Carbonell

La terminator. Des de que ella no està al govern hem tornat a tenir cinema i festivals culturals a la ciutat. Regressa per eliminar el FIMPT i el Tingladu, perquè "la cultura i el soroll no són compatibles".

La diva de la cultura està desitjant pujar de nou les escales del Balaguer damunt una estora vermella.

Bars del carrer Cuba, volem més pica-pollo!


Gerard Llobet Sánchez

El morador de las arenas. L'autèntic responsable de la nidificació del corriol a les nostres platges. Extendrà les dunes vilanova endins?


Gisela Vargas Reyes

La seixanta.

Amb ella al capdavant de benestar social, els pobres de la ciutat sortirem cada cap de setmana a sopar per 60 euros.


Alfredo Villa Celdran i Anna Ribera i Cos

La narrativa de la web de campanya del PSC és molt bonica, però qui son ells dos?


Miguel Angel Iglesias Montouto

El guarda- espatlles. Porta uns quants anys vagarejant pel ple municipal, conjuntament amb en Julio Ruiz Melero, per exercir de guarda- espatlles d'en Juan Luis.


Eva Bolaño Creus

Bueno...


Julio Ruiz Melero

El gòlem. Porta uns quants anys vagarejant pel ple municipal, sempre amunt i avall molt enfeinat. A les fotos surt, conjuntament amb en Miguel Angel Iglesias Montouto, cobrint les espatlles d'en Juan Luis.


Rosalia Márquez Rasero i Quim-Fèlix Ruiz i Collado

La 10 i l'11. A part d'això, restem a l'espera.


Olga Arnau Sanabra

L'esclafit de la sociovergència. Va sotmetre convergència i el partit dels socialistes, però a qui no ha pogut sotmetre és a Valoriza ni el síndrome d'abstinència cotxil dels ciutadans que volen aparcar a sota casa.

S'ha passat quatre anys obsessionada en complicar l'existència a les ambulàncies, en desil·lusionar els milers de persones amb mobilitat reduïda de la ciutat, en buscar la manera d'embrutar Vilanova... ara mateix dubtem que no sigui de Sitges.


Jordi Medina Alsina

The quiet man. Tot i l'experiència en el plenari, no ha sabut adaptar-se a la mediocritat de la política local.

Odiat per la carpa Juanita perquè, sota les seves ordres, ha sigut destronada per la gamba de Vilanova. Va començar projectant tant la ciutat que hi vam tenir un esclafit. Acaba sense haver construït el supermercat de la Collada, però amb un parc Comercial que, segons els experts de l'informer del facebook, demà haurà de tancar perquè no té èxit.


Conxi Martinez Sanchez

La 10+2. El seu somni era passejar pel mar dalt d'una de les embarcacions de la Copa Amèrica. Per això va ser tenaç per tenir-la aquí. Llastima que serà la seva arxienemiga Gisela qui li prendrà el lloc.


Marc Segarra Sabio

El lider dels transformers. Caldrà averiguar en els propers 4 anys si és de la facció dels Autobots o més  dels Decepticons.


Ricardo Izquierdo Barjola

El barman que omplirà de disbauxa el ple municipal. El llistó està alt, perquè les cares són llargues.


Silvia Fernandez Martinez

L'emperatriu de la Collada. Durà les necessitats dels barris d'extramurs al centre de la ciutat?


Jaume Carnicer Mas

El lluç. Després de 4 anys fent burilles a l'ombra de la Blanca i en Palacios ha passat al davant de Junts.

Què ha fet fins ara? Què farà a partir d'ara?


Blanca Albà i Pujol

Experta en curses de relleus ha passat el testimoni al Carnicer. Va entrar a govern per deixar de córrer, i ja s'està comprant calçat nou per si el 17 de juny no hi entra poder-ne sortir corrents.


Josep Manel Ametllé Planas

Mica en mica els diables de Vilanova estan envaint tots els espais de la ciutat, i ja només els quedava el ple municipal. Aquesta és l'autèntica plaga a combatre i no l'auge de l'extrema dreta.

Deixarà anar alguna carretilla a mig del ple?


Tània Reyes Torbisco

La social. Al tenir el cor dividit entre Baix-a-mart i el Tacó, s'ha trobat que l'ajuntament era un punt bastant cèntric.

Què hi fa una educadora social en un ple municipal? De debò que creu que hi ha esperança perquè la majoria de companys ociosos que s'hi trobarà vulguin deixar la política i ser productius?


Iolanda Sánchez Alcaraz

La crossa socialista. Va estar fora del ple i, en veure què suposa treballar, va decidir tornar-hi. I ho ha fet amb tanta força que, sense saber ben bé com, entrarà a govern ipso-facto.


Míriam Pérez González

La noia del pàdel. Ha rebut el suport de la ciutadania perquè tothom tenim un amic o familiar que juga a l'esport de l'Aznar. Prepareu-vos perquè omplirà l'eixample nord de pistes d'aquest pseudo-esport de quarentons.


Carlos Remacha López

El peus molls. Va mullar-se per Vilanova i ha estat 4 anys recuperant-se de la galipàndria. Entra ara en força quan el fum ciutadà s'ha difuminat.


Gonzalo Luengo Avellana

L'enigma

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris