Ad Code

Responsive Advertisement

Transformem VNG es reuneix amb la 'mujer de la curva'

«Si perd clientela a les Costes del Garraf podrà venir a la carretera del Pantanu" li ha promès Marc Segarra




En la seva línia d'entrevistes pre-campanya electoral, un equip de la formació Transformem Vilanova i la Geltrú s'ha reunit aquesta nit passada amb la dona de la corba.

La senyora fantasma està preocupada ja que amb els abonaments de transport i les rebaixes en els peatges dels túnels del Garraf cada cop té menys clientela. Assegura que ella fa més de 50 anys que s'apareix per alertar als conductors de les filigranes que fa la carretera de les costes, i que ningú l'ha tingut en compte.

«Fa una setmana vaig haver de cremar una catenària de Gavà per tornar a tenir més trànsit, però això només durarà 4 setmanes, després d'un me ja hi tornarem a ser» plora desconsolada l'ànima en pena.

Explica que amb tantes rotondes com té Vilanova i la Geltrú s'havia plantejat passejar-se pel centre de la capital del Garraf i abandonar la solitud de les Costes del Garraf, però que es va desdir d'aquesta proposta després de la implantació de la pacificació del trànsit.


«Fins i tot vaig enviar un mail als socialistes, però encara espero resposta.»


Per la seva banda, en Marc Segarra, alcaldable a Vilanova i la Geltrú per Transformem VNG, no li ha pogut assegurar feina estable (a jornada completa) a la ciutat però si un espai a la carretera del Pantano, dins el terme municipal.  Aquesta és una carretera no tan transitada com la de les costes, però amb un nivell estable de circulació que li permetria poder valorar ja una pre-jubilació. 

Si aquesta idea no l'acabés encara de convèncer, la formació vilanovina també li ha proposat complementar la feina de la carretera del Pantano treballant dins el nucli urbà de Vilanova; però canviar els cotxes pels patinets, apareixent-se als conductors inconscients i temeraris. En la reunió d'ahir, Marc Segarra va plantejar fins i tot que entrés a formar part del pla formatiu de seguretat viària encarat a l'alumnat de secundària.

En acabar el seu període laboral post-mortem, podria passar a descansar dins el recinte del cementiri municipal.



Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris