Ad Code

Responsive Advertisement

Iolanda Sanchez es disfressa d'Enver Aznar per treure rèdit electoral

L'alcaldable per ICV estaria memoritzant també la lletra de La Internacional



El cercle de Podem a Vilanova i la Geltrú dóna suport a Som VNG i acusa la candidatura de Vilanova en Comú d’apropiar-se la marca Podem i el color morat. En un comunicat publicat aquesta setmana expliquen que «al 2015, la direcció de PODEMOS/PODEM al a tota Espanya va decidir que cap candidatura es presentés amb aquesta marca a les eleccions municipals i que es fomentés la creació de candidatures municipalistes àmplies». Però que «malauradament en tot aquest temps l’agrupació local d’Iniciativa Per Catalunya - Els Verds (amb Iolanda Sánchez al capdavant) s’ha negat a participar d’aquesta confluència en les mateixes condicions que la resta de grups i persones, exigint d’entrada posicions que asseguressin que tindrien l’acta de regidor així com recursos econòmics.»




És per aquest motiu que des de Podem es denuncia que l’agrupació de l’antiga Iniciativa per Catalunya Verds es negui a no fer servir el concepte En Comú Podem per tal de ser respectuoses i no desconcertar a l’electorat. 


Iolanda Sánchez usurpa també l'estil de vestimenta d'Enver Aznar

Si assumir els conceptes 'En Comú' i 'Podem' al nom de la candidatura no fos poc, l'alcaldable d'ICV se l'ha començat a veure vestida amb un nou look més rockero que l'habitual, tenyint-se els cabells de negre, i duent una cinta al cap, emulant l'antic regidor de SOM VNG que li va treure la cadira fa 8 anys.

Sembla ser que Sanchez també s'estaria canviant el nom de Iolanda pel de "Maria Enver", i en aquests últims dies abans de l'inici de la campanya per les eleccions municipals, estaria estudiant totes les intervencions del regidor de Som VNG per poder-les anar repetint en els diferents mítings i intervencions a ràdio i televisió.

Per la seva banda, Enver Aznar, l'antic regidor de SOM VNG suplantat, ja ha registrat la seva marca personal per evitar que el deliri comunal vagi a més.



Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris