Ad Code

Responsive Advertisement

Els regidors de la CUP portaran posat un collar d'ensinistrament per si no segueixen les consignes del partit

Durant els plens municipals, l'assemblea vilanovina controlarà les seves votacions a través de petites descàrregues elèctriques


Candidats de la CUP a les eleccions municipals 2023 de Vilanova i la Geltrú



L'actual legislatura ha estat marcada per tres regidores cupaires que, desobeint les consignes de l'assemblea permanent local, es van desadscriure del partit per poder anar per lliure i seguir amb el seu sou consistorial.


Es constitueix un nou partit polític a Vilanova la Geltrú: 𝐍𝐨 𝐀𝐝𝐬𝐜𝐫𝐢𝐭𝐬 𝐕𝐍𝐆



Per evitar un altre mal tràngol com aquest, la formació vilanovina ha acordat que les candidates que passin a ser regidores de l'ajuntament s'instal·laran un collar de descàrregues. De forma remota, des del mateix despatx que la CUP té a l'ajuntament, una comissió del partit controlarà les votacions que hagin de fer les regidores en el ple municipal, i així evitar situacions grotesques com les de fa un any.


Com funcionen aquests collars d'ensinistrament?

Aquests collarets contenen un dispositiu amb dos díodes que envien una descàrrega elèctrica al coll del regidor des d'un control remot. La seva funció és la de ser una eina per corregir conductes indesitjades al portador, com que bordi en excés, que mostri agressivitat o que voti favorablement els pressupostos municipals.


En general, els collars disponibles al mercat permeten ajustar la intensitat de les descàrregues, o bé prescindir d'aquest ús i que en el seu lloc emeti una vibració o un xiulet desagradable, i la finalitat de les quals en totes les opcions és aturar de forma immediata l'activitat que està realitzant qui el porta.


Jaume Aibar, Josep manel Amettlé "Jota" i Tània Reyes, els caps de llista de la CUP a les eleccions municipals 2023 de Vilanova i la Geltrú
D'esquerra a dreta: Jaume Aibar, Josep Manel Amettlé "Jota" i Tània Reyes,
qui encapçalen la llista de la CUP a les eleccions municipals 2023 de Vilanova i la Geltrú




Eleccions municipals a Vilanova i la Geltrú 2023





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris