Ad Code

Responsive Advertisement

Com convertir la teva toi en una piscina comunitària, i altres opcions per poder-te banyar aquest estiu

El decret de sequera dificulta la hidratació estiuenca al col·lectiu de gent pobre, com passa sempre amb qualsevol tipologia de crisi.


Piscines comunitàries i decret de sequera


Des del diari Foll, sempre amb voluntat de servei, analitzem la realitat per oferir-te opcions per poder refrescar-te aquest estiu més enllà de la teva dutxa.


Constitueix una comunitat de propietaris

Una comunitat de propietaris és el conjunt de persones que posseeixen habitatges i/o locals dins d’una finca.


La qüestió és que el grup que considereu, si pot ser de finques confrontants, us establiu com a comunitat de propietaris, amb la corresponent presidència, vice-presidència i secretaria, i a partir d'aquí estipuleu que la vostre piscina desmuntable és propietat d'aquesta comunitat, i per tant amb via lliure per omplir-la malgrat patir un dels episodis més greus de sequera als que ens haguem d'enfrontar.


Registra la teva piscina desmuntable com a piscina d'ús públic

Segons el BOE, les «Piscinas de uso público son aquellas piscinas abiertas al público o a un grupo definido de usuarios, no destinada únicamente a la familia e invitados del propietario u ocupante, con independencia del pago de un precio de entrada


Només et cal comunicar la seva obertura a l'ajuntament, a través de la carpeta ciutadana, i fixar l'entrada diària a 1.000€.


Dutxa't dins la toi i aprofita l'aigua durant el dia

Una altre opció no tan higiènica és desviar les aigües grises cap a la teva piscina. Si això ho veus complicat només cal que tota l'activitat de la vida diària on hi intervé l'aigua ho facis dins la toi; dutxar-te, rentar els plats, la rentadora i rentaplats, rentar-te les dents,...

De moment podem gastar 240 litres per persona i dia; de manera que si a casa sou 5 membres, amb només una setmana haureu omplert una piscina de 8.400 litres.


És veritat que segurament de bones a primeres no serà una aigua cristal·lina, però amb una bona dosi de clor al cap d'una setmana farà goig.

I si no és així, sempre pots llençar la meitat de l'aigua i la reomples, perquè reomplir una piscina sembla que no afecta a les reserves d'aigua.




Banya't al clavegueram

Si l'opció d'abans ja no et feia el pes, aquesta descarta-la.

Consisteix en obrir la tapa rodona del mig del carrer, baixar per l'escala i fer-te un "xeco".

El problema és que no saps amb què et pots trobar, des de l'aigua clara a algun submarí el ventall és extens, però "qui no arrisca, no pisca", que diuen.


Fresquet hi estaràs segur.


Disfressa't de Corriol per poder anar a la platja de Ribes Roges

La opció típica de bany pels pobres és la platja, però la de Vilanova i la  Geltrú està ocupada per un ocellot que l'ha convertit en el hàbitat natural, i la gent corrent no en podem fer ús de forma normalitzada.

Però des d'aquesta humil redacció t'oferim una alternativa: disfressar-te d'ocell per poder-hi anar amb tota tranquil·litat.

L'únic entrebanc amb el que pots trobar-te és que un ornitòleg vulgui anidar-te.


Si tens dubtes amb el make up et recomanem que consultis a la Barda Petarda, la nostra drag de capçalera.


Planta't amb el banyador i les xancletes a la Balena Blava

Balena blava o l'Elefante Asul, és igual. Amb 1 euro en tens per 1 minut, de manera que et recomanem algun tipus d'abonament.

Però tens molt per triar: enjuagado, con jabón, desnjuagado, aclarado, brillo, cera...


Fer-te amic d'algú que tingui piscina

Aquesta és la opció típica. Si et decantes per aquesta et recomanem cercar entre els caps de llista de les municipals, i tancar un contracte d'usdefruit abans del 28 de maig.

El teu vot a canvi d'ús il·limitat de la seva piscina durant els propers 4 istius. Quin candidat podria resistir-s'hi?



Quines alternatives ens proposes tu? Contesta a les xarxes socials....

@diarifoll@foll.eu @foll.eu  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris