Ad Code

Responsive Advertisement

Disfressa els néts d'ocell perquè l'ajuntament li llauri el tros de franc


«Quatre ganchitos i dues fantes em surten més bé de preu que contractar un tractor» sentencia aquest avi de 80 anys. 


Nens disfressats d'ocells a Vilanova i la Geltrú


En Manel cada dia s'arriba amb bus fins al seu hort, més enllà del Càmping, on hi conrea hortalisses com a afició i on hi té plantats alguns alguns arbres fruiters.

Ara arriba l'hivern, que és quan en Manel acostuma a preparar el terreny per al nou any de cultiu. «Les bledes no m'agraden, de manera que dedico el desembre a deixar descansar i preparar la terra

Però passar l'aixada per tot el tros és una feina molt feixuga que el seu cos ja no aguanta; i «amb la misèria de pensió que cobro no puc fer venir ningú a ajudar-me».


Festa infantil ambientada amb la pel·lícula Rio



Per posar-hi remei, aquest avi de 80 anys ha organitzat una festa infantil de disfresses pels seus néts (i tots els seus amics), on el centre d'interès seran els ocells.


Vull omplir tot l'hort d'ocells i que els experts de l'ajuntament ho vegin



La idea maquiavèl·lica d'en Manel és simular que el seu hort és també un sistema dunar perquè l'ajuntament vulgui protegir-lo i el llauri indiscriminadament de forma mecànica.

«Ja no tinc força per preparar l'hort per la sembra» explica en Manel, i «quatre ganchitos i dues fantes em surten més bé de preu que contractar un tractor» sentencia. 

el nen mussol de Vilanova i la Geltrú


Des d'aquest matí un equip del Diari Foll fa guàrdia davant d'aquest terreny del Pi Torrat a l'espera de l'arribada de la Brigada de Medi Ambient de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


Notícia pendent d'ampliació...





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris