Ad Code

Responsive Advertisement

Els Reis d'Orient arribaran en un Tesla


Elon Musk substituirà al patge Eliseu


Nova cavalcada dels Reis Mags d'Orient a Vilanova i la Geltrú



Continuant amb la transició ecològica que va iniciar el govern actual, la Cavalcada dels Reis Mags d'enguany tindrà alguns canvis substancials.

Segons ha informat la comissió organitzadora de la Cavalcada, Vilanova i la Geltrú substituirà els tradicionals carros de cavalls que tiren de les carrosses dels Reis d'Orient per vehicles elèctrics de la marca Tesla.

La regidora de Cultura, Mercè Mateo, ha explicat que "les carrosses dels Reis estaran traccionades per uns vehicles elèctrics sostenibles, molt d'acord amb la moda d'ara, que és cuidar el medi ambient". "Si es fés en l'horari habitual aquests vehicles no funcionarien ja que a l'hivern a les sis ja és fosc", conclou Mateo.



Nou horari de la Cavalcada de Reis


Aquest serà un dels principals canvis de la cavalcada d'enguany, que retorna al format habitual iniciant el seu recorregut a la plaça del Castell de la Geltrú. L'altre canvi delicat serà l'avançament de l'horari per poder fer ús de l'energia solar fotovoltaica. "Aquest vehicles funcionen amb energia solar, i és per aquest motiu que la Cavalcada serà a les 2 de la tarda, què és quan es preveu major punta de radiació solar", explica Mateo.



Elon Musk patrocinarà la Cavalcada de Reis a Vilanova i la Geltrú 


Aquesta setmana, l'Ajuntament de Vilanova ha presentat el programa d'activitats nadalenques sota el títol "Viu la màgia", que arrenca el 13 de desembre. 

És aquí quan s'ha explicat el patrocini d'aquest magnat sud-africà, substituïnt els cavalls per vehicles elèctrics de la seva marca, i comprant el títol nobiliari de patge a l'Eliseu. És a dir, que a partir d'aquest Nadal, el patge reial vilanoví serà Elon Musk; i es presentarà com a Patge Elon.

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris