Ad Code

Responsive Advertisement

En Juan Luis Ruiz denunciarà Ikea per frau comercial

La multinacional sueca no admet la devolució d’una cadira del socialista 28 anys després


Juan Luis Ruiz, alcaldable pel PSC a Vilanova i la Geltrú, a l'IKEA de l'Hospitalet


Juan Luis Ruiz s’ha cansat de seure. Si més no, a la mateixa cadira que ha ocupat gairebé 28 anys a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Per aquest motiu es va presentar dilluns a l’Ikea de l’Hospitalet per sol·licitar la devolució del mobiliari, model GHALTES, que va adquirir l’any 1995, quan va entrar al Consistori (Romario encara jugava al Barça).

 

“No m’agafa bé la ronyonada”, al·lega Ruiz



La multinacional, però, ha denegat la transacció al·legant que ha vençut el termini de devolució. Ruiz, Juanlu per als amics (i els enemics), per la seva banda, ha anunciat que emprendrà accions legals contra l’empresa sueca: “El termini ha vençut, però la cadira era defectuosa. A més, té molt poc ús: està nova”.

Cadira model Galthes d'IKEA del candidat socialista Juan Luis Ruiz, de Vilanova i la Geltrú


El socialista també apunta que en cap moment ha demanat que li tornin els diners, sinó que li canviïn la GHALTES per una nova butaca model POLTRON. “Amb la diferència d’import compraria mitja dotzeneta de mandonguilles de la botiga”, ha confessat Ruiz.

 


Juanlu es va presentar a la botiga amb Núria Marín, alcaldessa socialista de l’Hospitalet, que ha aprofitat per destacar el seu col·lega de partit. “El José Luis és el candidat més carismàtic a l’alcaldia vilanovina. És impossible que no ens soni el seu nom”.



Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris