Ad Code

Responsive Advertisement

Digue'm què menges i et diré a qui votes

Conèixer les nostres eleccions culinàries ens pot ajudar a saber cap on decantar el vot en les properes eleccions municipals.

Aquí t'expliquem com.


Digues-me què menges i et diré què votes



Fideuà o paella?

Des de temps immemorials de sap que la fideuà és republicana i la paella socialista, sobretot des de que Miquel Iceta va inaugurar al 2016 la primera paella socialista de Vilanova.



Però si has de menjar a Vilanova i hi vas en cotxe, t'hauries de decantar per la paella, ja que podràs aparcar a peu de taula:

Nou aparcament al parc de la Torre d'Enveja

Nou aparcament al Parc de la Torre d'Enveja de Vilanova i la Geltrú



I si ets qui l'organitzes, millor tornar-te a decantar de nou per la paella, ja que l'empresa Valoriza et donarà un cop de mà amb la infraestructura: 


Però la paella no exclusivament socialista. Bé, segurament si que és socialista, però no exclusivament dels PSC, sinó també de la formació SOM VNG, qui fan "paelles populars".



Quina és la diferència entre una paella socialista (PSC) i una paella popular (Som VNG)?

La diferència no es pot apreciar perquè no tenim documentació gràfica de la paella socialista vilanovina. Però si observem les paelles socialistes d'altres municipis podrem percebre que a la socialista hi ha més closca i més cuques que a la de Som VNG, que només té 4 pèsols i una mica de porc.



I aquest estil de paella socialista també és del grat de Vilanova en Comú, però amb algun canvi. Hi trobem arròs, gambes i closques; però amb més caldo.

 


I els esmorzars?

Pel que fa al primer àpat del dia curiosament no hem trobat documentat cap esmorzar healthy per part de cap formació política. Ans el contrari.


Caga bé, menja fort, i no tinguis por de la mort.


En primer lloc trobem el bo d'en Juan Luís Ruiz, alcaldable pel PSC, que sempre que pot s'entaula per esmorzar.



L'alcaldessa no es queda curta. Ens van vendre una dona que es lleva a les 5 de la matinada i tira amb un cafè durant tot el matí, però les xarxes diuen el contrari.

Sembla que també és d'esmorzar fort, tant cansalada amb ou ferrat...



com botifarra amb seques...



això si, amb menys alcohol que a la quadrilla juanluisiana:

Esmorzar d'en Juan Luis Ruiz, alcaldable del PSC per Vilanova i la Geltrú






L'hora del vermut

En el beure d'abans de dinar Esquerra Republicana de Catalunya no es mulla, ja que si bé és veritat que oficialment fan vermutades, a l'hora de la veritat els qui estan a llista no es perden cap dels Fes-t'his que s'han fet a la ciutat.



Però si el que et va és la sofisticació, pots triar entre la Vermutada Republicana,  el Vermut popular, o el vermut hijop···a:



però si t'agrada el vi blanc fresquet, sobretot el manzanilla de Sanlúcar de Barrameda, el teu vot ha d'anar per aquest dandi vilanoví:




I si ens decantem per la brasa...

Calçots o botifarra?

Cristina de Pelegrí, de Ciutadans Vilanova i la Geltrú, menjant calçots a l'estil català.

En aquest cas per una banda trobem Ciutadans i el PSC, que són més d'aquestes cebes tendres calçades, pròpies de l'Alt Camp.





I a l'altre banda hi trobem la gent d'Esquerra Republicana, hereus d'aquell acte tan transgressor, la botifarrada contra la hispanitat, que si han de fer foc són partidaris de posar-hi porc.



Però si prefereixes la fusió i no haver de triar entre carn o verdura, en realitat ets més de la CUP:



No podem acabar aquest reportatge sense el botillo de la Casa de Castilla- León. Si ets lleonès/ lleonesa, t'agrada aquest plat, i no tens prou criteri per valorar cap a on ha d'anar el teu vot, vota al PSC. Com a mínim que els ardors d'estómac que deu haver patit en Juan Luis tinguin alguna repercussió.





Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris