Ad Code

Responsive Advertisement

Es suspèn un sopar de l'Esquadró Suïcida perquè havien de sortir de copes per la Geltrú

El Joker i Harley Quinn denuncien l'excessiva violència del barri


Joker i Harley Quinn a Vilanova i la Geltrú


Aquest divendres al vespre s'havien emplaçat, a Vilanova i la Geltrú, els membres del Suicide Squad per sopar i poder sortir després de copes. En Deadshot, el Joker, la dra. Harley Quinn, en Rick Flag, el Capità Boomerang, en Killer Croc, la Tatsu Yamashiro (Katana), l'Amanda Waller i l'Enchantress tenien reservada una taula en un restaurant del centre de la ciutat i després pretenien continuar la vetllada pels locals del barri de la Geltrú.

Però davant els episodis violents que estan sacsejant el cor de la capital del Garraf, aquests grup d'antiherois han decidit cancel·lar la trobada per por a prendre mal.

A Gotham s'hi està millor

Fa una hora el mateix Joker trucava a Bruce Wayne per si els podia acollir a casa seva de forma improvisada, i que l'Alfred els preparés unes torradetes amb paté. 


Els Suicide Squad de copes pel barri antic de la Geltrú, a Vilanova i la Geltrú


Gotes de sang a la plaça Lledoners

Tal i com relatava la periodista Magda Bandera al seu perfil de twitter, unes estranyes gotes de sang apareixen les nits del cap de setmana pels carrers de la Geltrú. Centralitzades a la plaça Lledoners, a vegades ens inviten a seguir-les per deduir per on ha passat el seu creador.



Des de l'Ajuntament no es descarta crear un nou itinerari per conèixer la ciutat i així, a partir del rastre d'unes gotes de sang, poder descobrir el patrimoni cultural de Vilanova i la Geltrú.


El PSC amenaça en enviar un altre mail

Davant la possibilitat d'un nou cap de setmana d'enfrontaments a la Geltrú, i després de dos mails enviats a l'alcaldessa, el partit dels socialistes amenaça en enviar un nou mail; aquesta vegada una micona més enfadats.



Transcripció dels mails enviats pel Grup Municipal Socialista

de: Grup Municipal PSC
para: Olga Arnau Sanabra
a: 12 de març de 2023, 19:41h
Asunto: Situació Geltrú (1)

Benvolguda Alcaldessa,

Des del PSC estem preocupats pels greus fets que cada cop de manera més reiterada tenen lloc les nits dels caps de de setmana a la Geltrú.

Hem tingut diverses trobades amb la Plataforma recuperem la Geltrú, amb la que hem analitzat la situació i valorat diverses propostes per millorar la convivència a la Geltrú i minimitzar el màxim aquests deplorables fets.

Per això li demanem que convoqui, de manera urgent, una Junta de  Local de Seguretat per examinar la situació i prendre totes les mesures oportunes el més aviat possible.

Salutacions,

Juan Luis Ruiz
Grup Municipal Socialista



de: Grup Municipal PSC
para: Olga Arnau Sanabra
a: 19 de març de 2023, 11:43h
Asunto: Situació Geltrú (2)

Benvolguda Alcaldessa,

Aquest cap de setmana, s'han tornat a produir fets, a la Geltrú, com els que ens van portar a escriure-li el correu de fa una setmana.

El paràgraf anterior està molt mal redactat.

Avui a les 9.00 del matí el barri presentava un estat lamentable que preocupa i molt als veïns i veïnes. 

Reiterem la nostra petició per a que convoqui, de manera urgent, una Junta de Local de Seguretat per examinar la situació i prendre totes les mesures oportunes el més aviat possible.

Salutacions,

Juan Luis Ruiz
Grup Municipal Socialista



de: Grup Municipal PSC
para: Olga Arnau Sanabra
a: 26 de març de 2023, 10:42h
Asunto: Situació Geltrú (3) borrador

Benvolguda Alcaldessa,

Bueno, què?

Salutacions,

Juan Luis Ruiz
Grup Municipal Socialista

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris