Ad Code

Responsive Advertisement

Els mugrons durs de la Pasifae alerten de la possibilitat de nevada

 

El Meteocat alerta de la possibilitat de nevades des d'avui diumenge a les 19h fins dilluns a les 13h


Nevada a la platja de Vilanova i la Geltrú


Si bé en un primer moment avui a la tarda la cota de neu se situarà a l’entorn dels 900 metres, l’entrada sobtada d’aire fred la farà baixar ràpidament fins a nivell de mar ja durant la nit i la matinada de dilluns.

Això provocaria l'acumulació de més de 2 centímetres de neu del carrer del doctor Zamenhof en amunt. A més a més tenim una probabilitat moderada (entre el 30 i el 70 %) que pugui nevar a nivell de mar.

És per aquest motiu que diverses entitats animalistes de la ciutat estan fent un recapte de roba d'abric pel Corriol Camenegre, centrant-se en gorros i bufandes, i també leotardos per protegir les seves cametes escarransides. 


plaça de la vila de Vilanova i la Geltrú nevada
Nevada a Vilanova i la Geltrú, plaça de la Vila, desembre de 1962. Fons Jeremies Pigall.


Estació d'esquí Can Sandàlia

L’avís del Meteocat afecta a 18 comarques. Entre les 19 h de diumenge i la 1 h de dilluns és quan assoleix la màxima extensió, i afectaria tot el sector central del litoral i prelitoral i el sud de la Catalunya Central. Ja durant la matinada de dilluns es redueix sensiblement el nombre de comarques avisades, bàsicament el sector central del litoral i prelitoral, i el matí de dilluns ja només afecta Vilanova i la Geltrú.

El Col·legi Sant Bonaventura està plantejant fer una derrama per la instal·lació d'un telecadira al carrer de l'aigua, des del carrer doctor Zamenhof a la rambla Arnau de Vilanova, i un telesquí a l'avinguda Francesc Macià, des del carrer doctor Zamenhof fins també a la rambla Arnau de Vilanova.

Aquests serien d'ús gratuït pels estudiants del centre, però la resta població hauria d'adquirir forfaits per poder-los utilitzar. La regidoria de promoció de la ciutat no descarta obrir una nova remesa de vilabons per promocionar l'esquí a l'Esmeralda.


Campanar de Sant Antoni de Vilanova i la geltrú nevat
Aquesta imatge no és real, és una recreació



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris