Ad Code

Responsive Advertisement

RENFE compra els trenets de Ribes Roges per dur-los a Cantàbria

 

«Volem assegurar-nos que passin pels túnels» explica la ministra Raquel Sánchez


Trenets de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú


La renovació de la flota a Rodalies i mitjana distància a Cantàbria i a Astúries queda encallada vora de tres anys degut a les errades de disseny. L'empresa subcontractada per fabricar els nous trens de via estreta, CAF, ha reconegut que ha detectat un error a l'hora de comunicar les dades del gàlib i que s'estaven fabricant uns combois que no passarien per alguns túnels.


Aquests si que passen pels túnels


La ministra de Transports, Raquel Sánchez, va acceptar la dimissió del president de Renfe, Isaías Táboas, i de la secretària d'Estat del Ministeri, Isabel Pardo de Vera, després de la polèmica dels trens de Cantàbria i Astúries que no entraven als túnels, segons hem confirmat avui mateix des del diari Foll.

I per poder apaivagar la crispació dels presidents de Cantàbria i Astúries, la ministra ha acordat que els trens de Rodalies de Cantàbria i Astúries seran gratis fins que arribin els combois anunciats, i ampliarà la flota amb la totalitat dels trenets de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú.


Si que és veritat que ara farà una micona de fred, però de cara a l'estiu amb els trenets de Ribes Roges estalviarem en aires condicionats als vagons.


Futur incert pel parc de Ribes Roges

Per les associacions veïnals de baix a mar, el parc de Ribes Roges se suma a l'edifici de les calderes a l'hora de poder-ne escollir un ús prevalent. Mentre la comunitat gossaire de la ciutat ja demana convertir-lo en un nou pipi-can abans de que el Corriol Camanegre se l'apropií, l'ajuntament valora poder-lo cedir als propietaris de VMP, que en el seu moment van invertir en un patinet elèctric i ara no el poden treure casa degut a la normativa excessivament restrictiva.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris