Ad Code

Responsive Advertisement

La FAC assignarà comparsers i comparseres d'ofici a qui ho demani

 

Amb aquesta iniciativa les entitats temen quedar-se sense banderers


Comparses del Carnaval de Vilanova i la Geltrú


La Federació d'Associacions pel Carnaval (FAC) i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú van desvetllar la setmana passada algunes de les novetats del programa del Carnaval 2023, que seran la reestrena del Caramel, que se celebrarà dissabte de Carnaval al Parc de Baix a mar, la renovació dimarts a la nit del Vidalot, i l'assignació municipal de parelles per a singles per la Comparsa.


les Comparses és la festa per excel·lència de la ciutat. Una festa patrimonial on tothom hi ha de poder participar


La voluntat del consistori és que qualsevol persona que vulgui fer les passades reglamentàries durant el diumenge de Carnaval, al so del turuta, pugui fer-ho malgrat no haver trobat comparser o comparsera.

És per aquest motiu de s'habilitarà un espai a la seu electrònica de l'ajuntament on es podrà sol·licitar aquest servei d'escort, que «en cap cas serà una persona relacionada amb serveis de caire sexual o de prostitució» matisa el president de la FAC. «La única funcionalitat és poder passar-s'ho bé el dia de la festa grossa de la ciutat».




A menys de 15 dies de les Comparses, no totes les banderes tenen qui les porti


De tothom és sabut que els banderers de les comparses són aquells qui no troben parella per poder-hi sortir. És per això que les entitats han mostrat la seva preocupació davant d'aquesta iniciativa, i es mostren reticents a la municipalització de les parelles de les comparses.



Subscriu-te al butlletí foll tant si tens parella com si no:


* indicates required


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris