Ad Code

Responsive Advertisement

La seu de la FAC es trasllada a la sauna de l'Aqua

 

Així serà el nou Carnaval de Vilanova després de la seva privatització.


Reunió de la Junta de la FAC del Carnaval de Vilanova i la Geltrú



El Carnaval tal i com el coneixem, amb més de 250 anys de celebració de forma ininterrompuda, podria arribar a la seva fi, perquè ja sabem que les associacions veïnals desgavellen tot allò on hi posen el nas. La ciutat ho ha viscut amb la Festa Major, i ara ho viurà amb la metamorfosi de la seva festa grossa.

Dídac Santos, entrepeneur i president de la Federació d'Associacions del Carnaval, ha decidit privatitzar el millor Carnaval del món. Els cartells d'Estrella Galicia a la plaça de la vila portaven pocs ingressos i a partir d'ara els diferents actes tindran el nom de l'sponsor i es duran a terme a locals privats.


Així seran actes del Carnaval de Vilanova i la Geltrú amb el nou format:


Presentació del Cartell del Carnaval a l'Aqua

aquest dissabte 4 de febrer a les 18h

Presentació del Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2023


La Màscara d'Or - Solers

El dimecres 15 de febrer es celebrarà la gala dels vídeos satírics de les entitats. Fins ara es duia a terme al teatre Principal, però enguany agafarà una mica més de glamur celebrant-se a la finca Mas Solers.


L'Arrivo - Hiper Vilanova

Sa Majestat arribarà divendres a a l'Hipermercat Vilanova i gaudirà de la generosa comitiva de societats que el van a rebre. La desfilada de carrosses serà al voltant d'aquesta nau comercial per acabar dirigint-se cap a la Pepa Jaleo.


El Caramel - Vilanova Park

Després de vint anys, Vilanova estrenarà aquest proper Carnaval una nova arribada del Caramel, el rei del carnaval infantil. La comissió que se n’encarrega, L’Estaquirot Teatre i Tracart, n’ultimen ja la proposta escènica, que es realitzarà al recinte del càmping Vilanova park. De ben segur una tranquil·litat per totes les famílies ja que els infants no podran perdre's.


Les comparses Daurades

Ja fa anys que la discoteca daurada reclama poder tenir algun protagonisme amb el Carnaval de Vilanova i la Geltrú, havent-se postulat sense èxit per ser l'amfitriona de la Màscara d'Or. Enguany les guerres de caramels es celebraran en aquesta icònica discoteca del Dic de Ponent. Juga al seu favor que l'equip de seguretat tenen la mà trencada amb el llançament d'objectes.


Enterro de la Sardina - Conforama

Al vespre del dimecres de cendra, les despulles de sa majestat seran exhibides a l'aparcament del parc Comercial, i sortiran d’aquest tanatori improvisat per a dirigir-se a l'interior de la botiga Conforama, on sa majestat descansarà millor damunt d'un bon matalàs abans que dins una caixa de fusta.


Quins altres actes del Carnaval es privatitzaran?

Estigues al dia de l'actualitat carnavalesca subscrivint-te al butlletí foll

Subscriu-te

* indicates required

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris