Ad Code

Responsive Advertisement

Vilanova tindrà punts d'avituallament per les famílies que no poden deixar els fills a la porta de l'escola amb cotxe

 

Amb aquesta mesura l'ajuntament pretén fer front a l'enorme esforç físic a la que s'estan enfrontant nombroses famílies des del cap de setmana passat.


Avituallament per a les famílies de Vilanova i la Geltrú afectades per la pacificació del centre de la ciutat.


Des d'aquest cap de setmana passat el centre de Vilanova i la Geltrú és impracticable per als vehicles a motor. Amb el nou pla de mobilitat, que pretén la pacificació del trànsit al centre de la ciutat, un total de 40 carrers han canviat de sentit i a més a més, s'ha restringit el pas dels vehicles en un total de 21 cruïlles.


Mapa de la pacificació del trànsit del centre de Vilanova i la Geltrú

UN PIRATA TROBA UN TRESOR SEGUINT EL NOU MAPA DE LA PACIFICACIÓ DEL TRÀNSIT


El no poder creuar la rambla Principal i el canvi de sentit de tants carrers ha provocat que alguns recorreguts en cotxe s'allarguin, i que molts conductors mostrin evidents símptomes d'ansietat, com expliquem en l'article «Les reaccions de la pacificació a les xarxes». Tot i així aquests es van habituant a poc a poc als nous recorreguts, tot i que és es manté cert desconcert en alguns casos.  

Precisament l’ajuntament està fent ajustos del pla inicial per poder-lo adaptar als problemes que s’han detectat des de la posada en funcionament d’aquest pla. Un d'aquests ajustos serà la incorporació de punts d'avituallament per les famílies que no poden aparcar el cotxe a la porta de les escoles del centre.

Arran d'una denúncia de la portaveu municipal de Ciutadans, on pregunta on estacionar per portar els fills i filles a les escoles del centre de la ciutat, s'ha evidenciat la dificultat de milers de mares i pares per caminar uns metres per portar-los a l'escola.




Davant d'aquest greuge, l'ajuntament instal·larà punts d'avituallament equipats amb begudes ensucrades, barretes energètiques, mantes tèrmiques i un equip de professionals fisioterapeutes. El consistori pretén procurar l'arribada dels adults a les escoles amb plena condició física, i facilitar-los el retorn a llurs llocs de treball.


Som conscients de l'esforç extra que suposa acompanyar els fills caminant a l'escola, però entre tots ho aconseguirem!


Aquests punts d'avituallament estaran en funcionament de dilluns a divendres, de 8'30h a 9'30h, de 12h a 13'30h, de 14'30h a 15'30h, i de 16h a 17'30h.

La regidora Blanca Albà no descarta poder donar suport a les famílies corrent al seu costat de camí a la porta del centre escolar.




Telèfon de l'esperança

Des del diari Foll seguim oferint suport telefònic per aquelles persones que quedin atrapades al centre de la ciutat i no sàpiguen sortir-ne.

Durant la primera setmana de funcionament, fins un total de 348 persones s'han beneficiat d'aquest servei gratuït.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris