Ad Code

Responsive Advertisement

Guia per creuar la Rambla de Vilanova encotxe

 

Arran de la la pacificació del trànsit al centre sembla impossible creuar la ciutat, però tot pla sempre té fissures.

Aquí us les expliquem.


Creuar la Rambla de Vilanova i la Geltrú


Fa dues setmanes que Vilanova viu commocionada, pertorbada, sacsejada i cataclismada per la implantació del 'Pla de Pacificació del centre', que ha canviat el sentit de circulació dels automòbils a 40 carrers. La iniciativa de l'ajuntament proposa reduir notòriament la circulació de vehicles de pas pels carrers del centre. La decisió clau ha estat la prohibició, a tots els cotxes i camions, de travessar la Rambla Principal, entre la plaça de les Neus i la carretera.

Després d'un intens treball d'investigació, des d'aquest humil diari us fem arribar algunes propostes per poder crear la Rambla Principal amb el vostre cotxe sense crear sospites.

Podràs fer-ho d'alguna de les següents maneres:


1. Convertir el teu vehicle en una comerç de restauració


Fins a dia d'avui els únics ents amb immunitat per ocupar lliurement la Rambla Principal són les terrasses dels bars. De manera que aquesta proposta que us presentem consisteix en convertir el vostre vehicle en això, o com a mínim aparentar-ho.

Podeu menjar a l'exterior o a l'interior, sent aquesta última la més fàcil de detectar pels agents de la llei.


2. Convertir el teu cotxe en un vehicle oficial


Per fer-ho caldrà que sigueu un mínim de dos persones: una serà el conductor del vehicle, i l'altre imitarà un guardaespatlles que anirà corrent al costat del cotxe.

Per millorar l'atrezo recomanem que el runner vagi amb ulleres de sol i un auricular, i que el vehicle dugui banderetes damunt del capó.


3. Convertir el cotxe en un test (tiesto pels de la LOGSE)

Aquesta proposta, a diferència de les dues anteriors, contempla algunes incongruències; perquè malgrat el verd hauria de predominar en una ciutat pacificada, a Vilanova encara no hem arribat a l'excel·lència cromàtica i hi predomina massa el gris.


Cotxe ecològic


En tot cas la opció consisteix en transformar el teu vehicle en un planter gegant on ja hi hagin arbust i mates vivint-hi. Creua la Rambla lentament, però amb fermesa i pas decidit.


Cotxe ecològic a Vilanova i la Geltrú fruit de la pacificació del trànsit.

Per fer-ho més realista pots afegir-hi una cotorra.


4. Venir del passat

Per dur a terme aquesta pla seria ideal poder contar amb un delorean, una opció no assequible per a totes les butxaques. De manera que la proposta és que et facis amb un Condensador de fluzo (a Etsy), uns circuits temporals (a Carrefour), i/o la matrícula "Out a time" (a Amazon), i quan t'aturin explicar que vens del 2019.


Cotxe delorean a Vilanova i la Geltrú



5. Venir encara més del passat

Si les 4 primeres opcions no et convencen, a aquesta no podràs negar-t'hi.

Precisament ara que comença el millor carnaval del món, el de Vilanova i la Geltrú, et proposem que tunnegis el teu cotxe estil The flintstones (altrament coneguts com "los picapiedras", o els picapedra).


Troncomovil real de los picapiedras

En tot cas no facis com el sr. Don Swartz de Pasco -prop de la ciutat de Tampa- que va ser multat per circular en un vehicle Smart, disfressat de Picapedra, superant el límit de velocitat. Així ho relaten al seu perfil de facebook.




6. Arrossegar el cotxe

Aquesta opció és la més senzilla, i no té cap fallo. Parteix de la següent pregunta: «si un motociclista pot baixar de la seva moto i creuar la ramba arrossegant-la, perquè no podrà fer-ho un conductor de cotxe?»

A mr. Bean li va funcionar...



Quina opció t'agrada més per creuar la Rambla de Vilanova amb cotxe?

Deixa la teva opinió al post de les xarxes socials.

@diarifoll @foll.eu  @foll.eu   Diari Foll 



Ah, i subscriu-te al butlletí foll:

* indicates required



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris