Ad Code

Responsive Advertisement

L'esperit d'en Francis segueix viu!


En Juan Luis enfadat amb les Associacions Veïnals per crear un nou partit polític.


Transformem Vilanova i la Geltrú, nou partit polític



Aquest dimecres 25 de gener es realitzarà l'acte de presentació de Transformem VNG, un nou partit polític que de forma innovadora diu defensar "un projecte local que posi les necessitats de la ciutadania al centre de la política municipal".

Qui són Transformem VNG?

A l'espera de l'acte de presentació de la candidatura a la Penya Barcelonista, aquestes són algunes de les persones que sembla que en formarien part. 

Marc Segarra,

President de l'AV Molí de Vent, membre de la junta de la Federació d'Associacions Veïnals de Vilanova i la Geltrú, número 15 a la llista d'ERC per les municipals del 2015, i arxi-enemic del carril bici de l'avinguda Francesc Macià.



Rubén Domènech

Vicepresident de l'AV El Prat de Vilanova, membre de la junta de la Federació d'Associacions Veïnals de Vilanova i la Geltrú, activista pro drets dels vehicles de tracció mecànica, i paladí de la Vilanova perifèrica.



Ricardo Izquierdo

Vicepresident del Gremi d'Hosteleria, fantàstic cuiner olivellenc, paborde de la Festa Major del 2019, i lector del foll.




Gómez Addams

Advocat, excèntric multimilionari, qui sembla ser que finançarà aquest projecte, granger de cocodrils i ballarí professional de tango.

Gomez Addams a Vilanova i la Geltrú



La presentació d'aquesta candidatura serà aquest dimecres, a les 7 del vespre, a la Penya Barcelonista de Vilanova i la Geltrú, on esperem se'ns pugui desvetllar qui són exactament «el botiguer, la veïna, el paradista del mercat, l’estudiant, la funcionària, el pagès, la mestra, el cambrer, l’educadora social, gent implicada en entitats del poble, la infermera, el jubilat, la caixera,...».

Mitja Vilanova viu alleujada en veure que de moment no apareix cap perruquer entre els oficis que destaquen a la seva pàgina web.

Aflicció entre les files socialistes


Entre les diferents reaccions al sorgiment de Transformem VNG destaca la decepció amb que s'ha rebut des de la plaça de la peixateria:

«Tantes reunions de les associacions veïnals a la nostra seu, tantes mocions presentades per ells al ple, tants canapès invertits per amenitzar les reunions... i ara ens ho paguen així?» expressa commoguda una persona del PSC. «La nostra intenció era crear el caldo de cultiu necessari perquè acabessin votant-nos a nosaltres, però no que s'emancipessin així de cop i volta» conclou.






Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris