Ad Code

Responsive Advertisement

El cotxe de Google maps es troba encallat al carrer Pàdua


La regidora Erika Quintero ha anat oferir indicacions al conductor per poder sortir del centre de Vilanova i la GeltrúCotxe de Google Maps al centre de Vilanova i la Geltrú
Aquest cap de setmana s'han fet efectius la totalitat dels canvis de senyalització del Projecte de Pacificació del centre de Vilanova i la Geltrú. Això ha suposat que 40 carrers passen a canviar de sentit i a més a més, la restricció del pas dels vehicles en un total de 21 cruïlles.

És per aquest motiu que el partit Ciutadans ha sortit al carrer per gravar un reportatge pel 30 minuts, tot explicant als pobres conductors on quedaran atrapats fins que no renunciin al seu dret a la lliure circulació. En acabar la gravació, la regidora Erika Quintero ha anunciat que vol dedicar-se professionalment al periodisme.Primeres víctimes de la pacificació del trànsit al centre de Vilanova i la Geltrú


En aquests primers dies d'aplicació dels nous sentits de circulació hi ha hagut milers de cotxes atrapats encara ara al centre de la ciutat.

Amuntegament de cotxes al centre de Vilanova i la Geltrú
Amuntegament de cotxes al centre de Vilanova i la GeltrúEn destaquem el cotxe de Google Maps, que havia d'actualitzar les fotografies del carrer Padua, i ara encara està allà aturat sense saber si pujar o baixar.
I al carrer Sant Pere hi ha un senyor de Pontevedra amb els "warnings" des de fa quatre dies.
Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris