Ad Code

Responsive Advertisement

El poliesportiu Isaac Gálvez acollirà l'allau de treballadors del nou Parc Comercial Vilanova


El primer repte de la Taula Local d'Habitatge és donar resposta urgent a aquesta crisi habitacional.


Centre Esportiu Municipal Isaac Galvez de Vilanova i la Geltrú



El nou gran Parc Comercial Vilanova es va inaugurar ahir amb massa establiments, massa places d'aparcament, massa metres quadrats de superfície construïda, una àrea d'influència estimada en excessives persones, i la prèdica de Som VNG per no caure en la temptació del capitalisme.

Pel que fa a la promoció de llocs de treball, la posada en marxa del parc ha suposat milers de contractacions, la majoria de les quals són de nova creació. La seva obertura és  un "esdeveniment important per la ciutat i la comarca del Garraf", per la seva capacitat de generar ocupació i activitat econòmica, "que es traduirà en beneficis per a les famílies que hi resideixen".


Mínims històrics d'atur al Garraf

Amb nomes 24hores des de l'obertura del nou, gran i magnífic Parc Comercial Vilanova, l'índex d'atur s'ha reduït a 0 a la capital del Garraf, arribant a necessitar m'ha d'obra extrangera, principalment d'origen sitgetà, per fer front a la demanda d'ocupació.

Tal ha sigut la creació de llocs de treball d'aquest centre comercial, rebatejat com a 'Medina Markt', que l'ajuntament ha habilitat el Pavelló Poliesportiu Municipal Isaac Galvez per poder donar una resposta d'emergència als milers de nous treballadors i treballadores que no tenien lloc on pernoctar.

Al mateix temps l'acabada d'estrenar Taula Local d'Habitatge ja està gestionant la urbanització del sector Torre d'en Nofre per poder oferir residència als treballadors nouvinguts, i evitar que la Masia d'en Barreres es converteixi  en una fabela.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris