Ad Code

Responsive Advertisement

Som VNG predicarà al Parc Comercial Vilanova

 

«És una calamitat! S'acosta la fi dels dies!» pregona una d'elles amb els braços alçats al cel.


SOM VNG al nou Parc Comercial Vilanova, de Vilanova i la Geltrú



El nou gran Parc Comercial Vilanova s'ha inaugurat avui amb masses establiments, masses places d'aparcament, masses metres quadrats de superfície construïda, i una àrea d'influència estimada en excessives persones.

Per la seva banda, la Plataforma municipalista SOM VNG, que agrupa persones que provenen d’espais diferents però que coincideixen en la necessitat d’un canvi a Vilanova i la Geltrú, amoïnats en veure com els seus conciutadans sucumbeixen a l'individualisme i a l'avarícia, «sustentant amb el seu afany de consum aquest sistema econòmic pervers», han decidit passar a l'acció.



Després de veure que els seus tuïts no tenen l'efecte desitjat, han abandonat les xarxes socials i qualsevol possessió terrenal per anar a pregonar la col·lectivització dels mitjans de producció, la restricció de la propietat privada, la nacionalització de la banca, la garantia dels drets laborals de les persones treballadores del Parc Comercial, i el no col·laboracionisme amb les grans plataformes comercials dels afores de les ciutats.


Quan es compleixin els mil anys, Satanàs serà alliberat de la seva presó, i sortirà per enganyar les nacions que són als quatre punts de la terra.


«Aquest centre comercial us hipnotitza amb llums, lluentons, i ofertes emmetzinades» crida un dels militants des del mig de l'aparcament del Parc Comercial Vilanova, «però el Sistema col·lapsarà i com un tsunami us arrastrarà fins a ofegar-vos, perquè no us estima com nosaltres, només us vol mentre pugueu consumir! Convertiu-vos!».


Deixeu de ser consumidors i torneu a ser persones!


És per això que durant les primeres setmanes d'obertura del Parc Comercial Vilanova els podreu trobar passejant per les immediacions d'aquest centre, tot instruint al personal, o a l'avinguda Vilafranca (del Tacó) cridant «aquí hi han vells, cuidadu! Vells! Vells! No corris!» als cotxes que hi circulin.





Última hora: La merceria Chelo no obrirà al Parc Comercial Vilanova

Nou Parc Comercial Vilanova a Vilanova i la Geltrú
Share


Subscriu-te al nostre butlletí,
hi tenim places limitades
i en Juanma ja ho ha fet!





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris