Ad Code

Responsive Advertisement

Els 6.300 entrepans de l'alcaldessa de Canyelles

La Fiscalia del Tribunal de Comptes reclama 31.577 euros a Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles.


La Fiscalia del Tribunal de Comptes reclama 31.577 euros a Rosa Huguet.



Rosa Huguet alcaldesa de Canyelles





Al juny de 2015, l'Ajuntament de Canyelles va acordar assignar a Huguet una retribució de 40.000 euros bruts anuals per l'acompliment del seu càrrec d'alcaldessa, el salari màxim per als membres de la corporació local tenint en compte la població del municipi. Al mateix temps, la Mancomunitat li va assignar una retribució en règim de dedicació parcial del 25% de la seva jornada, de 800 euros en dotze pagues anuals, malgrat la "manifesta incompatibilitat" d'aquest.

La Fiscalia del Tribunal de Comptes reclama doncs 31.577 euros per les dietes que l'alcaldessa de Canyelles i expresidenta de l'entitat, Rosa Huguet (Junts), va cobrar de 2016 a 2019 per assistir a reunions que no estan justificades.

En declaracions exclusives Huguet assegura que tot van ser bocates de bar per poder menjar mentre anava d'un lloc a l'altre, perquè és perfectament capaç de compatibilitzar el càrrec d'alcaldessa, el de la presidència de la Mancomunitat i "fins i tot la direcció de qualsevol altre ens supramunicipal d'aquest que ens inventem, però bé que ens hem d'alimentar, oi?" sentencia.

L'òrgan denunciant assegura que els número no quadren perquè, si ens atenem a la justificació de Rosa Huguet, això suposaria més de 4 entrepans al dia.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris