Ad Code

Responsive Advertisement

Un transportista s'endú la Nesi per error

 

El Museu Victor Balaguer l'ha va localitzar hores més tard a 'la Casa del Bacalao'


Mòmia Nessi del Museu Victor Balaguer de Vilanova i la Geltrú



Quan hi ha una mudança algunes vegades pot passar que s'extraviï una caixa, aquesta desgràcia és el que va passar ahir al Museu Victor Balaguer de Vilanova i la Geltrú.

Amb l'enrenou d'embalatges amunt i avall del museu i transportistes entrant i sortint, al matí va desapareixer la Mòmia Nesi, la insígnia de la ciutat després de la Carpa Juanita (D.E.P.). 


Catalogada com a bacallà sec, la història es repeteix 

El personal del Museu Víctor Balaguer va engegar un operatiu de recerca que va aconseguit identificar la persona que l'havia carregat en un camió per error.

Immediatament el van localitzat gràcies a l'app "localiza tu pedido" i van poder parlar amb ell. El sr Antonio, el transportista que va trobar-se una mòmia a la caixa del camió, en un primer moment va confondre la urna de la Nesi amb un tupper de bacallà, i la va enviar a "La Casa del Bacalao".


La Mòmia Nesi a la Casa del Bacallà


Després de parlar amb l'Antonio van contactar amb la seu barcelonina de "la Casa del Bacalao", qui ja la tenia a la venta dins l'expositor refrigerat de la botiga.

El propi regidor de patrimoni cultural fe l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Jordi Medina, i la directora general de patrimoni de la Generalitat, Sònia Hernàndez, van gestionar el rescat de la Nesi aprofitant una oferta de Nadal.

Avui la Nesi ja tornava a estar a casa seva, a Vilanova i la Geltrú, perfumant amb olor a peix la sala on s'allotja.



 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris