Ad Code

Responsive Advertisement

A on aniran de vacances els nostres polítics?

 

D'Acapulco fins a les Highlands, passant pel Golf de Siam, sempre pots trobar-te un vilanoví estiuejant a qualsevol racó de món.


vacances dels polítics de Vilanova i la Geltrú


Des de la redacció del Foll vàrem contactar amb els membres del ple municipal per conèixer de primera mà on aniran de vacances i recuperar així aquella nostrada secció del Diari de Vilanova.
Això és el que ens han contestat (o no):


Juan Luís Ruiz López

📌 Passarà les vacances entre el Molí de Vent i Fondo Somella, preparant la recta final del període pre-electoral amb les associacions veïnals. 

I si té temps acabarà d'enllestir una exposició de fotos de bodegons dels contenidors d'escombraries de la ciutat. Ben aviat a La Sala.

📺 Mirarà "House of cards"


Teresa Llorens Carbonell

📌 Es troba visitant diferents museus francesos per agafar idees, de cara a quan entomi la regidoria de cultura en el proper mandat, i poder-los aplicar al Museu Víctor Balaguer.

📺 Mirarà "The Crown"


Gerard Llobet Sánchez

📌 És ambaixador vilanoví a Sant Pere de Ribes. Amb la posada en marxa del nou centre comercial de la Griffi, la Rambla del Garraf veurà com disminueixen els seus ingressos, i això ha malhumorat a Abigail Garrido, l'alcaldessa de les Roquetes (i de Sant Pere de Ribes també).

Per calmar els ànims en Juan Luis Ruiz l'ha enviat a fer de majordom de la família Garrido durant les seves vacances i au pair dels més petits del clan roquetenc.

📺  Mirarà "The Peacemaker"


Gisela Vargas Reyes

📌 Obsessionada amb els menús de 60 euros que es gasten els usuaris de l'Economat cada cap de setmana menjant a restaurants, ha decidit fer una «Guia gastronòmica per a pobres».



Si passeges al capvespre per la ciutat te la podràs trobar en qualsevulla terrassa, llibreta en mà, prenent apunts per a la seva particular Guia Michelin, que té previst poder regalar a totes les persones que passin per les oficines de Serveis Socials de Vilanova i la Geltrú.


Gisela Vargas crearà una guia gastronòmica per a pobres


📺 Mirarà "The Marvelous Mrs. Maisel"


Miguel Ángel Iglesias Montouto

📌 La veritable passió d'aquest nostre regidor és el dibuix. És per aquest motiu que s'agafarà uns dies de vacances per viatjar a São Paulo i poder visitar els més grans museus del grafiti a l'aire lliure.

El seu somni és poder repintar els carrers de Vilanova i la Geltrú amb la pintura que li hagi sobrat al sr. Palacios en l'actual legislatura.

📺 Mirarà "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty"


Julio Ruiz Melero

📌 Passarà uns dies al Balneari Vichy Catalán per acabar la seva quarta novel·la de gènere fantàstic amb la intenció de poder rebre el premi CatCon en la propera edició que es celebri a Vilanova i la Geltrú, mentre fa una cata de ratafies espanyoles.

📺  Mirarà "El Tiempo entre costuras"


Emilio José Montero Linero

📌 Anirà a Turquia a fer-se un implant de cabell al pit per poder-lo mostrar amb orgull, als plens municipals, quan es posi la camisa a mig cordar.


📺  Mirarà "Better Call Saul"


Olga Arnau Sanabra

📌 L'alcaldessa està seguint la ruta quixotesca que ja va començar  fa 3 anys i que preveu finalitzar enguany. De cara al proper estiu, com a presidenta de la Federació de Municipis de catalunya, vol fer la peregrinació del Lazarillo de Tormes, i després ja té previst la del Guzmán de Alfarache.



📺 Mirarà "El Quijote"


Jordi Medina Alsina

📌 Arran de l'esclafit del  2019 viu amb l'angoixa de no voler marxar de vacances per si la Mare de Déu de les Neus torna a abocar la seva ira contra la població de Vilanova i la Geltrú.

📺 Quedant-se a Vilanova farà companyia a la Mòmia Nessi. Per combatre la calor es posarà a l'urna amb ella i miraran un cicle de pel·lícules de l'antic Egipte: 'Mort al Nil', 'La Mòmia', 'Terra de faraons', 'l'Esfinx', 'Nefertiti, Reina d'Egipte', 'Els deu manaments', 'El Príncep d'Egipte', i la seva preferida: 'Cleopatra'.



Una entrada de Hogwarts al Museu Víctor Balaguer

Don Víctor Balaguer i Cirera, anomenat per la comunitat muggle de l'època 'Lo trobador de Montserrat', va ser un important mag de la casa Ravenclaw.

Share


Francesc Xavier Serra Albet

📌 Farà una ruta des de la Bretanya a l'Alt Urgell per estudiar diferents models urbanístics per poder-los aplicar al centre de Vilanova i la Geltrú.

📺 Sense subscripció a cap plataforma es baixarà en pirata "Outer Range"


Conxi Martínez i Sánchez

📌 Aprofitarà les vacances per anar a la República Hel·lènica a estudiar una mica de grec i conèixer l'origen de totes les lletres que es fan servir en conceptes matemàtics i econòmics. Durant aquests dies té una entrevista concertada amb un tal Pitàgoras per debatre sobre el seu teorema.

Però tornarà ràpid a casa ja que assegura que no cal anar a buscar res a fora perquè el millor està a Vilanova i la Geltrú.

📺 "Com si fos ahir" i "Criminal Minds"


Adrià Guevara i Figueras

📌 Anirà de vacances en secret amb la Cristina de Pelegrí, concretament a Tailàndia. Evidentment són suposicions infundades únicament per compartit destinació.

Què faran? De què parlaran? Estaran forjant algun pla secret de cara a les properes eleccions? Ho sabrem a la tornada.

📺 Un cop acabi de veure la sèrie del Detectiu Conan, mirarà "Stranger Things" i "Borgen"


Maria Mercè Mateo i Olivares

📌 Farà un cercle de percussió per la Ruta dels Càtars (Catalunya Nord), entre Merens i Foix.

📺 "The Crown", o "Game of Thrones" en el supòsit d'estar connectada.


Oriol Huguet i Briva

📌 El regidor Huguet no podrà anar de vacances ja que no pot estar més d'1hora dins d'un cotxe degut al seu síndrome de cames inquietes. De manera que es desfermarà els grillons dels turmells per poder anar a córrer per les diferents serralades catalanes: té previst fer-ne 1 al dia.

📺 Subscrit a Disney+, mirarà "Only Murders in the Building" i "Andor"

🎮 i també jugarà a "Elden Ring" i "Stray"




Blanca Albà i Pujol

📌  Passarà les vacances a la Garrotxa, visitant tota la zona volcànica, però només és una excusa per poder anar totes les tardes a córrer per l'estadi Tussols-Basil.

📺 Mirarà "Hacks"


Antoni Palacios i Asensio

📌 Viatjarà a l'estratosfera amb els coets turístics d'Elon Musk, on espera poder tenir una visió més global de la ciutat i veure si li ha quedat algun raconet de Vilanova sense acabar de pintar.

📺 Mirarà "Minx"


Jaume Carnicer i Mas

📌 Aprofitarà les vacances per visitar els seu amic Maui, un semi-déu maorí. Té intenció de passar-se 15 dies estirat damunt d'un rai i bevent rom.




📺 Mirarà "Our Flag Means Death"


Erika Quintero Ultraran

📌 Aconsellada per la seva líder, viatjarà a Matrix. Allí té previst descansar en la realitat virtual que li ofereixin. Encara té dubtes de si refrescar-se els peus en una platja paradisíaca o en un riu de muntanya.

📺 Mirarà "Parallels"


Antonio Medialdea Huete

📌 Viatjarà de pelegrinatge a Covadonga, bressol de la reconquesta espanyola, per deixar-se carregar de l'energia de la Nostra Senyora de la Cristiandat i així poder seguir sent puntal de la veritat en aquesta regió plena d'infidels.

📺 Mirarà "The Bridgerton"


Cristina de Pelegrí Echevarría

📌 Anirà a Tailàndia per trobar-se amb l'Adrià Guevara. Tot i així ella té clar que com a Vilanova, enlloc.



📺  "The Gilded Age" (La Edad Dorada) subtitulada al català.


Ester Franco Siles

📌 Viatjarà al barri de Coyohuacan de Mexico DF, on vol resseguir la vida i obra de la Frida Kalho durant dues setmanes, sobretot la seva vesant més política. Acabarà la seva estada en un ressort de polsereta a Acapulco.

📺 Mirarà "The Afterparty"


Juanma Rodríguez Serrano

📌 No marxarà enlloc: pensa tancar-se a l'habitació i jugar a tots els videojocs possibles. Amant com és dels gats, no descarta jugar online a "Stray" amb l'Oriol Huguet.

📺 Mirarà "The Boys"


Arnau Garcia Cardona

📌  Treballant de cambrer no podrà fer vacances precisament ara que és quan el sector de la restauració té més feina.

📺 Mirarà "Peaky Blinders"


Marta Jofra Sora

📌 en parador desconegut


L'alcaldessa li canta una cobla a Marta Jofra

Marta la dormía.

Share

📺 Mirarà "Ms. Marvel"


Jaume Aliaga Huguet

📌  Viatjarà a Moray East, a Escòcia, per poder gaudir del major parc eòlic del món mentre s'atipa de haggis i whisky fumat.

📺 Mirarà "WeCrashed"


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris