Ad Code

Responsive Advertisement

El regidor Palacios cedeix davant els experts en mobilitat

La ronda Ibèrica tornarà a tenir dos carrils per sentit de la circulació.



Milers d'ambulàncies i vehicles  de persones amb mobilitat reduïda han quedat atrapats durant més de dos anys a la rebatejada Ronda Palacios de Vilanova i la Geltrú. Però finalment, després de les queixes constants de totes les persones expertes en mobilitat urbana i cunyats adictes al CO2, l'ajuntament ha recapitulat i posarà en valor la necessitat d'alliberar les ambulàncies retingudes, encara a dia d'avui, en aquest tram de circulació de la ciutat.

La ronda Ibèrica de Vilanova tornarà a ser de dos carrils per sentit; un serà per a vehicles privats i l'altre per a autobusos i vehicles d'emergència, com poden ser ambulàncies, policia local o bombers. D'aquesta manera, la queixa de l'oposició, sobre la necessitat de no obstaculitzar els vehicles d'emergència a la ronda, quedaria subsanada.

Ronda Ibèrica sense aparcaments


El veïnat que dilluns es va manifestar, contra la pèrdua d'aparcament a l'avinguda Francesc Macià, ara torna a estar molesta per la pèrdua d'aparcament també en aquesta via. Ja que amb aquest canvi no s'hi podrà estacionar i els conductors tindran com a alternativa l'aparcament dissuasiu que hi haurà al Llimonet, amb capacitat per a 500 vehicles i que serà gratuït per als residents a Vilanova.
De totes maneres, sí es deixa la porta oberta a la possibilitat d'aparcar a la ronda en determinades hores.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris