Ad Code

Responsive Advertisement

En Juan Luis també es reuneix amb la mòmia Nesi


«Està molt callada» confessa el líder socialista en sortir de la trobada.



Juan Luis Ruiz del PSC reunit amb la Nesi del Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú



En la seva roda d'entrevistes informals pre-electorals, el cap de l'oposició va asseure's amb la musa del patrimoni museístic de Vilanova i la Geltrú per saber la seva opinió sobre l'estat de la ciutat.

El cabdill socialista va anar a veure a la Nesi a casa seva, ja que actualment està gaudint d'una excedència laboral forçosa perquè el Museu Balaguer està tancat per fer importants obres de millora.

Tal i com informàvem a la notícia "Una entrada a Hogwarts al Museu Víctor Balaguer", s'hi realitzaran obres per tal d'actualitzar els museus de la ciutat i fer-hi les inversions que durant molts anys no s'havien fet. I aquest era l'objectiu de l'entrevista: conèixer la seva opinió, i la seva situació de salut.


La senyoreta Nesi m'ha donat a entendre que tampoc li agrada el carril bici.


Algunes fonts presents en la trobada ens informen que, tot i que la srta Nesi es va mostrar callada en tot moment, en Juan Luís va poder exposar-li tot el seu argumentari i aquest n'havia sortit content; fet que es demostraria per una foto posterior (més informal) fent unes copes en un dels bars del centre de la ciutat.


En Juan Luis Ruiz del PSC de Vilanova i la Geltrú


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris