Ad Code

Responsive Advertisement

Avistament d'OFNIs a la capital del Garraf

 En la setmana de la memòria, negacionistes de l'Holocaust esgüellen pel centre de la ciutat protegits per la policia.


El 21 de gener, les tropes defensores del cop d'estat espanyol entraven a Vilanova i la Geltrú. Des d'aleshores el dia de santa Agnès és una data significativa en el record de la ciutat, i per aquest motiu la Comissió de Memòria Històrica va acordar en la sessió del 26 de setembre de 2016, retre homenatge cada 21 de gener a les Víctimes de la Guerra Civil i la Dictadura.


Organismes Franquistes No Identificats

Les sigles OFNI fan referència als éssers pluricel·lulars enamorats del franquisme. Tot i que sempre hi han sigut, amb major o menor mesura, els últims anys el partit del verdet ha sigut el caldo de cultiu perfecte per a la propagació d'aquesta floritura anti-democràtica.

El concepte No Identificat és una condició que a l'Estat Espanyol sempre tenen aquests animals, perquè en qualsevol concentració pública mai són identificats pels cossos i forces de seguretat, ans el contrari.




Setmana de la Memòria

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vetlla pel coneixement i el manteniment de la memòria històrica de la ciutat com a patrimoni col·lectiu que testimonia la resistència i la lluita pels drets i les llibertats democràtiques.

Un dels seus objectius és "prendre les iniciatives institucionals necessàries per al reconeixement i la rehabilitació de tots els ciutadans i ciutadanes que han patit persecució com a conseqüència de la defensa de la democràcia i l'autogovern de Catalunya". És per aquest motiu que enmig de la setmana de la memòria, just l'endemà de la xerrada "Masclisme, Patriarcat, Feixisme, Franquisme [...]" i al mateix moment en que es creava el Bosc de la Memòria, negacionistes de l'Holocaust i aduladors de la dictadura franquista han pogut bramar les seves consignes en pro de la llibertat, la igualtat i la fraternitat.

Per facilitar-los la tasca, justificant el seu etiquetatge com a OFNIs, la policia els ha emparat i parapetat en tot moment.

Tot i que la seva convocatòria especificava trobar-se a la plaça de les Neus, finalment s'han ubicat al carrer de la bomba. Desconeixem si era per fer algun tipus d'homenatge a Carrero Blanco.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris