Ad Code

Responsive Advertisement

Arriba l'Onada de Calor

L'ampliació de l'aeroport del Prat facilitarà que pugui visitar-nos amb més freqüència.


Aquesta setmana ens visita la Sra Onada, la mercuriana que feia més de 15 anys que no trepitjava Catalunya. Assegura que fins al moment no trobava el clima idoni per poder passar les vacances a Catalunya però que gràcies a les patètiques lleis de protecció mediambiental hi vindrà més sovint.

Tot apunta que la visita d'aquest estiu és per controlar l'ampliació de l'aeroport del Prat, i així garantir una regularitat en les seves visites al nostre país. De fet la sra. Onada de Calor agraeix les polítiques del PSC i d'ERC per obrir-li les portes amb tots els honors.


«Visca Catalunya Ígnia!» crida De Calor mentre carbonitza un margalló amb la mirada.



En declaracions en exclusiva a aquest diari, la M. Hble. Sra. Onada De Calor certifica que l'augment de les seves visites és un fet, i encara més si els governs i grans empreses l'afavoreixen per interessos econòmics a curt termini. Alhora, amb to fatxenda, recomana adaptar-se a ella perquè pensa canviar radicalment el nostre hàbitat. I assegura que a nivell mundial, en els pròxims 100 anys pretén provocar milers de desplaçaments humans com a conseqüència de la pèrdua d’espais habitables provocant morts, i desaparició de milers d’espècies d’animals i plantes.



Si vols seguir-te informant sobre com ser calorfòbic, en aquesta webs trobaràs el que necessites:

L’emergència climàtica és un fet. [...] Aquesta jornada ens fa veure la necessitat de protegir el medi ambient i de sensibilitzar sobre qüestions ambientals que no poden esperar més, com la contaminació dels mars i els oceans, l'escalfament global, el consum insostenible o els delictes contra la natura.

"La forma en què ens movem genera importants impactes en el medi ambient, la nostra salut i l’espai públic."

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris