Ad Code

Responsive Advertisement

24 contenidors combustionats la última setmana

L'inici de la recollida selectiva es celebrarà amb la crema de tots els contenidors de la ciutat.


Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació, arran de la denúncia de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, per la gran quantitat de contenidors cremats a la ciutat.


Segons les fonts consultades, l'inici de la recollida porta a porta començaria per Sant Josep, amb la crema popular dels contenidors del carrer.

Tot i així des d'inici d'any, i en especial la última setmana, algunes persones amb dificultats sexo- afectives, haurien estroncat aquesta iniciativa amb la suposada combustió de fins a 110 contenidors.


Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va identificar fa algunes setmanes una persona implicada en la crema. La investigació segueix oberta per tal de que les persones implicades costegin els 113.770 € de la reposició de 200 nous contenidors.


Per tal de millorar la recollida d'escombraries, l'Ajuntament fa una crida al civisme, a la que s'hi suma El Foll: Si trobes el contenidor ple, no siguis tan imbècil de deixar la brossa al carrer. Camina 4 passes i diposita-la al següent contenidor buit que trobis.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris