Ad Code

Responsive Advertisement

5 dies assegut al water amb el cul brut

El senyor Fermí Xicago resta a l'espera que el servei municipal de recollida d'escombraries passi a netejar-lo després de defecar.


El diumenge passat a la tarda un senyor de Vilanova i la Geltrú va procedir a visitar cal Felip. I un cop el pi ja estava plantat es va trobar amb un nefast sistema municipal de recollida d'escombraries, concretament de la fracció orgànica.


«Jo pago els meus impostos com tothom,» declara el sr Xicago, «què més vol aquest ajuntament?»


Amb el pastisset encara a la trona, aquest veí vilanoví reclama que el consistori faci la seva feina amb la gestió de residus i netegi arreu i tothora.


Fins on ha d'arribar la recollida d'escombraries?

I d'igual manera que el sr. Xicago, després d'enviar un paquet submarí, espera que Valoriza li netegi el cul, centenars de residents a Vilanova esperen una gestió d'escombraries consistent en recollidors omnipotents i omnipresent, que supleixin el seu incivisme i ganduleria.


En aquesta sentit, la recollida d'escombraries seria més eficient si treballés en una línia educativa i de sensibilització més que en satisfer els deliris de grandesa de quatre porcs.




«Per tal de millorar la recollida d'escombraries, l'Ajuntament fa una crida al civisme, a la que s'hi suma El Foll: Si trobes el contenidor ple, no siguis tan imbècil de deixar la brossa al carrer. Camina 4 passes i diposita-la al següent contenidor buit que trobis

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris