El proper Carnaval de Vilanova serà submarí

La princesa Ariel, coneguda com a Sirenita, ha mostrat el seu recolzament a la creació d'un Parc Submarí impulsat pel Club Nàutic Vilanova.


Amb la intenció de "generar consciència" sobre el valor mediambiental del mar, fomentar el turisme  lligat al busseig i contribuir a la regeneració de la flora marina, el Club Nàutic Vilanova proposa obrir un Parc Submarí a 5km davant la costa de la capital del Garraf. 

Aquest es trobaria a 20 metres de profunditat i disposaria de dues àrees: una basada en figures d'animals marins mediterranis i una altra estretament lligada al patrimoni vilanoví, on s'hi puguin celebrar esdeveniments. "Per què no plantejar-nos un carnaval d'estiu sota l'aigua?", apunta a l'ACN el redactor de l'avant projecte, Luis Lozano.

En declaracions exclusives a aquest diari, el Sr. Sebastian, en nom del regne del Rei Tritó, ha mostrat el seu entusiasme en la creació d'aquest espai i ha confirmat l'assistència de la princesa Ariel el dia de la inauguració.


L'ambaixador de l'Atlàntida  a Espanya, el senyor Peix Bullit, ha iniciat els tràmits per crear l'Associació de Beneficència de Naturals d'Atlantis, que es federaria a la FAC per poder participar al Carnaval de Vilanova i la Geltrú. I al mateix temps ha posat a disposició del consistori vilanoví la tecnologia del seu regne oceànic per agilitzar les obres de construcció d'aquest ambiciós parc. "Si treballem junts, llenguados i humans, aquest projecte podria ser realitat en qüestió de setmanes"


A més a més, "Calle Wallaby, 42, Sidney" han sigut les declaracions contundents del peix Dory, amiga de Nemo, mentre el sr. Bob Esponja demanava poder instal·lar la seva pinya en aquest parc sub-aquàtic.

Per altre banda alguns pescadors del Port de Vilanova han assegurat veure l'Holandès Errant milles endins de la costa vilanovina esperant beneficiar-se també d'aquest projecte.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris