Ad Code

Responsive Advertisement

Moció d'urgència per condemnar la violència

Segons arriba a la redacció folla, un partit polític hauria entrat al Ple municipal una moció d'urgència de rebuig a la violència després que aparegués un penis dibuixat a la paret d'un Centre Cívic.



Pendents encara se conèixer la totalitat de la moció, sembla ser que part del redactat seria "manifestar de forma clara el total suport a les forces de seguretat", i "condemnar qualsevol forma de violència, actituds intransigents i intolerants...".


A l'espera d'ampliar la notícia també pots llegir:

Violència als carrers de Vilanova

La capital de la Vegueria del Penedès es troba immersa, per segona nit consecutiva, en una violència destructora que els observadors internacionals comparen amb Belfast dels anys 80.


Cercaviles de bastoners pels carrers de Vilanova

Segons ha informat una veïna en un mitjà de comunicació local, una trentena de bastoners han empaitat grups de joves, pels carrers de la ciutat, un cop acabada la concentració oficial en suport al músic Pablo Hasél.


Després dels greus enfrontaments de la setmana passada, avui està previst que arribi la primera remesa de l'ajuda internacional per tal de reconstruir una ciutat devastada pel terrorismo callejero.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris