Ad Code

Responsive Advertisement

Treballar com a espectador d'una obra de teatre, la nova modalitat per garantir la cultura

El retorn al confinament comarcal ha sigut un nou cop pel sector cultural, fet que ha provocat la reinvenció de nous formats que permetin la obertura de tots els equipaments a públic d'arreu de Catalunya.


Contracte d'obra i servei com a visitant d'un museu

El Museu del Xató de Vilanova ha emprès aquesta pràctica per a tots els visitants que ho sol·licitin, sent aquests de fora de la comarca del Garraf.

El contracte serà per 1h30’, explica el seu director, i aquest serà de pràctiques si és la primera vegada que es visita el museu.

El museu expedirà el salveconducte als visitants que comprin l'entrada amb antelació i acreditin la residència fora de la comarca.



Competició per gaudir d'una pel·lícula

El Cinema Bosc, referent cinematogràfic de la Vegueria del Penedès, ha optat per les competicions esportives per poder oferir entrades a espectadors de fora de la comarca.



En aquest cas Vilanova és la primera ciutat catalana on es pot compartir en Eukonkanto, i les parelles que vulguin venir al cinema se les farà sòcies del "Cinema Bosc Eukonkanto Club" i hauran de competir amb altres espectadors abans d'accedir a la sala.



La parella guanyadora tindrà les crispetes gratuïtes, explica la directora de l'equipament.


Entrevista de feina per ser espectador d'una obra de teatre

El Teatre dels Sis Camins ha optat per constituir-se com a servei d'intermediació laboral.

D'aquesta manera, totes les persones que hagin adquirit una entrada per a qualsevol espectacle, i siguin de fora la comarca del Garraf, rebran una citació per a una entrevista laboral col•lectiva, que es realitzarà durant l'entreacte de l'obra en la que en siguin espectadors.




Sent conscients que és més segur un transport públic intercomarcal carregat de treballadors i treballadores en hora punta, que no pas una unitat de convivència gaudint d'un espectacle cultural amb totes les mesures de seguretat possibles, des de la regidoria de Cultura es felicita la iniciativa de laboralitzar la cultura, convertint-la en segura a l'instant.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris