Ad Code

Responsive Advertisement

El Burka arriba a Vilanova

El consistori es planteja una nova regulació municipal per igualar a tots els ciutadans en drets i deures


El burka arriba a Vilanova


Ja que l'economia va en augment, l'atur comença a baixar, durant la setmana blanca anirem a esquiar amb els nostres fills, els/les pensionistes cada cop cobren més, i aviat podrem tornar a especular en totxo, ara és el moment adequat per fixar-nos en les que vesteixen una mica més embolcallades que la resta.
D'aquesta manera, davant la gran preocupació ètica i moral que comporta veure com una dona va tapada fins al cap o que una altre, ara que arriba el bon temps, no se sap diferenciar si porta tanga o una samarreta de tirants, el govern vol obligar a tothom a vestir amb els mateixos paràmetres, i així imposar el dret a la llibertat de decisió.

Per assolir aquest objectiu a través d'un tractat de convivència, ha vingut expressament des Connecticut el tècnic especialista en decrets, draps i bugades Johanesbur Kanterburi, conegut popularment com a “Burka”. Així doncs el Burka va arribar ahir a la ciutat i ja ha començat a establir diàleg amb els qui més dominen sobre tot el relacionat amb la forma de vestir: els porters de discoteques.

J. Kanterburi ens destaca, en declaracions exclusives a l'Espigall, la gran diferència entre una societat que obliga a les dones a anar tapades, i una que les obliga a anar destapades.
També ens assenyala la perillositat de no saber qui hi pot haver sota la roba, fent referència a un cas succeït a França on un ós exhibicionista va fer ús d'un burka per fugir del zoologic, o el d'una banda de nans terroristes que entraven al cinema de dos en dos pagant només una entrada.
I, entre d'altres coses, també reflexiona sobre la importància de fer cas als rumors que corren sobre la immigració ja que “si el rio suena, es que campanas lleva”, i ens poden salvar de més d'una situació difícil. Aquí apunta que els gitanos sempre tenen burros als pisos, que els xinos es passen els documents d'identitat d'avis a nets i amaguen els cossos dels difunts dins dels “rollets de primavera”, i que els musulmans que porten mòbil es que estan preparant un atemptat.

Des de la regidoria tèxtil s'aplaudeix la feina feta fins al moment pel Sr. Burka, i es destaca el gran pas cap a la integració d'aquest col·lectiu a la nostra societat: “Si ara, quan aquestes dones van tapades, ja realitzen pocs tràmits administratius i socials, més en faran quan les coaccionem a vestir de forma lliure!”


Com a últim informar que la Piscina Municipal i el Parc piro-esportiu del Garraf faran preus especials per a totes les dones magrebines que, durant aquest període de diàleg previ a la imposició de la llei, deixin lliurement de dur burka i/o nikab i vulguin passar-se al borreguisme de l'operació bikini.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris