Ad Code

Responsive Advertisement

La Pavana també es ballarà a l'inici dels Plens municipals

Després de recuperar la Pavana pel Vot del Poble, continua la febre de voler instaurar aquest ball solemne en tots els actes institucionals.





La Pavana es va recuperar aquesta Festa Major previ als parlaments de les autoritats en el Vot del Poble.
En una estrenada plaça de les neus, que facilita encara més la imatge de l'arribada dels balls i entremesos i que es va decidir tancar-la per popularitzar més la festa, als pocs afortunats que teníem un minúscul angle de visió ens van plantar els gegants just al davant per acabar d'excloure a la població civil d'aquest esperat acte de la Festa Major vilanovina.


Davant l'allau d'aplaudiments espontanis, sorgits dels assistents eufòrics de contemplar LA PAVANA, que van rebre els balladors i el nostre estimat alcalde, la regidoria de cultura vol importar aquest ball a d'altres àmbits institucionals d'igual solemnitat.

L'alcaldia vilanovina, seguint les recomanacions dels especialistes en protocols folklòrics que han vetat el vol del poble als ciutadans devots d'aquesta localitat, ha decidit que La Pavana serà l'acte que donarà inici als Plens Municipals

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris