La Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia incorporarà un míting polític

La VI edició de la CATCON coincideix amb la campanya per les eleccions europees del 9 de juny de 2024



La VI edició de la CATCON coincideix amb la campanya per les eleccions europees del 9 de juny de 2024



Els dies 1 i 2 de juny, l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú acollirà la CATCON 2024, la VI Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia, organitzada per la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF). Aquest any, l'esdeveniment compta amb una particularitat especial: coincidirà amb la campanya per les eleccions europees del 9 de juny de 2024.


La CATCON 2024, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, és un punt de trobada consolidat per a autors, traductors, editorials, bloguers, afeccionats i friquis en general del gènere fantàstic i de ciència-ficció en els territoris de parla catalana.


L'organització ha decidit aprofitar la coincidència amb la campanya electoral per les eleccions europees per oferir un espai de debat polític dins la convenció. Aquest míting preveu atraure l'interès dels afeccionats a la fantasia, oferint una oportunitat única per repassar els programes electorals i poder-los catalogar en: baixa fantasia o fantasia urbana, fantasia històrica, fantasia científica, o New Weird.


Amb aquesta combinació innovadora, la CATCON 2024 continuarà promovent la literatura catalana de ciència-ficció i fantasia, esperant arribar a un nou públic i enriquir l'experiència de tots els assistents.

Pots veure la programació aquí: VI CATCON

I inscriure't aquí: Inscripció VI CATCON

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris