Descobert un portal dimensional al parc infantil de la plaça Charlie Rivel: l'Ajuntament el clausura per motius sorprenents!

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú clausura un parc infantil per un misteriós portal dimensional cap a una realitat alternativa

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú clausura un parc infantil per un misteriós portal dimensional cap a una realitat alternativa



Fa unes setmanes l'Ajuntament va deshabilitar una popular atracció del parc infantil de la plaça de Charlie Rivel després de descobrir que s'havia convertit en un portal dimensional cap a una realitat alternativa. Aquest portal portava a una dimensió on les veïnes perepunyetes no clausuraven locals d'entitats, festivals culturals, ni parcs infantils.

Segons informes recents, l'atracció en qüestió, una senzilla estructura que donava voltes, va començar a mostrar signes estranys fa unes setmanes. Els nens que hi jugaven van informar als seus pares de visions i experiències extraordinàries, descrivint un món on no existien queixes ni batalles legals per tancar espais d'esbarjo i cultura.


"El meu fill va dir que va veure un parc enorme, ple de nens feliços jugant i cap veïna es queixava del soroll", explica un pare incrèdul. "Al principi pensàvem que era la seva imaginació, però altres nens van començar a explicar històries semblants."


Després de rebre nombroses senyals d'alerta per part dels familiars preocupats pels efectes d'aquest portal, l'Ajuntament va decidir investigar. Els tècnics municipals van quedar sorpresos en descobrir que, efectivament, l'atracció giratòria havia creat una connexió amb una dimensió paral·lela.


"És la primera vegada que ens enfrontem a una situació com aquesta", ha comentat Miriam Pérez, regidora de bretxes digitals. "Tot i que la idea d'un món sense veïnes que clausuren locals culturals és atractiva, no podem permetre que el sector cultural de la ciutat ho conegui i ens exigeixi més contundència."


Experts en fenòmens paranormals, físics teòrics, i en Xavier Orriols, van ser convocats per analitzar el portal. Segons els informes preliminars, el moviment constant de l'atracció havia creat una distorsió espacio-temporal que permetia el pas a una realitat alternativa. "És fascinant", diu un dels científics involucrats. "A l'altra banda, sembla que existeix una versió utòpica de la nostra ciutat, on la convivència és harmoniosa i els espais culturals i de lleure abunden sense oposició."


Malgrat la fascinació científica, l'Ajuntament va prendre la decisió de clausurar l'atracció per motius de seguretat. "No podem garantir la seguretat dels nens que utilitzen aquesta atracció", va declarar l'alcalde. "Fins que no tinguem una millor comprensió del portal i els seus efectes, l'atracció romandrà tancada."


"Sembla que hem perdut una oportunitat única de veure com podria ser la nostra ciutat en un món ideal, on el lleure infantil, la cultura popular i la música fos un pilar fonamental", comenta una senyora del barri. "Però entenc que el govern no vulgui implicar-se. Total, lo únic que volen és escalfar les cadires."


Mentrestant, els investigadors continuen treballant per comprendre el fenomen i determinar si és possible accedir a la realitat alternativa de manera segura. En aquest món paral·lel, els parcs infantils estan en perfecte estat i tenen ombra durant l'estiu, l'entitat Can Pistraus encara té Cal Trajo en marxa, el Vermut Elèctric es celebra anualment a la plaça de les Neus, la seu social de la Unió Vilanovina es troba al carrer del Teatre, el teatre Apol·lo mai s'ha cremat "accidentalment", i el Faraday arribarà enguany a la seva 20a edició a la Casa del Mar, entre d'altres, oferint una visió inspiradora del que podria ser Vilanova i la Geltrú amb un govern compromès amb la vida associativa i cultural de la ciutat, i no només pensant en sortejar-se els passes VIP, amb barra lliure, del festival Vida.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris