Expectativa en el Dia del Clítoris: el govern ens explicarà on es troba



Després d'explicar-nos com hem de ser cívics, com hem de conviure i com ens hem de mobilitzar, ara ens explicaran com ens hem de donar plaer.

En el Dia Internacional del Clítoris, el govern de la ciutat ens desvetllarà els mites que rodegen aquest òrgan femení.


El 22 de maig és el dia internacional del clítoris. L'òrgan erèctil de les dones, al llarg de la història, ha patit la misogínia, la invisibilització i l'exclusió. Per canviar això, els homes de l'actual govern municipal ens explicaran on es troba, i ens ensenyaran a dibuixar-lo i a conèixer la seva anatomia.


En el seu propòsit de crear bons ciutadans, des de la constitució de l'actual govern, l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú ens ha explicat com ser més cívics, com llençar les escombraries correctament, com viure l'oci nocturn, com netejar les caques de gos, i fins i tot ens ha ensenyat com organitzar assemblees de barri, processos participatius i moviments veïnals.

Seguint aquesta línia, l'alcalde, el regidor de disciplina urbanística i la regidora d'espai naturals, demà ens aclariran on tenim el clítoris, i desvetllaran tota la mitologia que el rodeja.

A més a més, com s'ha fet fins ara amb tota campanya institucional, es facilitarà un tríptic informatiu i un mapa a qualsevol persona interessada en trobar-lo, i es regalarà un satisfayer a tota persona que demostri haver-lo trobat. Aquest es podrà recollir gratuïtament als centres cívics, Can Pahissa o al casal municipal de Gent Gran.




Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris