Ad Code

Responsive Advertisement

Declaracions en exclusiva de la responsable del clor a les piscines municipals

Declaracions en exclusiva de la responsable del clor a les piscines municipals de Vilanova i la Geltrú


Amb els ulls vermells com els d'un Terminator, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú reconeix que el pH de l'aigua està una micona descompensat 


L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté converses amb la concessionària dels equipaments esportius del Parc del Garraf i l'Esportiu La Piscina per resoldre els episodis d'excés de clor que s'han detectat les darreres setmanes a les instal·lacions d'aigua, així com altres desajustos en els paràmetres de pH i temperatura.

Després de que aquest dijous el personal de la piscina és negués a continuar treballant amb les condicions insalubres de l'aigua, el mateix alcalde va decidir comprovar-ne l'estat. Amb un banyador slip de color blanc, a joc amb els mitjons, l'alcalde va voler "fer unes piscines" sense ulleres de natació.

Dos minuts després en va sortir de l'aigua amb la pell semblant a un pebrot escalivat. Amb el cos encara fumejant i els ulls vermells com els d'un Terminator, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú va reconeixer que pot ser si que el clor estava una mica pujat.


Amb els ulls vermells com els d'un Terminator, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú reconeix que el pH de l'aigua està una micona descompensat


Juan Luis Ruiz va demanar immediatament que l'equip de comunicació emetés una nota de premsa per aclarir que l'ajuntament reclamaria a la concessionària mesures necessàries i una reunió urgent. I ràpidament va anar agraïr al personal de les instal·lacions que es neguessin a seguir treballant després de setmanes amb excés de clor, desajustos de pH i de temperatura.


La propera medalla de la ciutat serà per a vosaltres 


La responsable dels nivells de clor a l'aigua, en exclusiva per aquest diari, ha declarar que havia barrejat erròniament àcid clorhídric amb sulfat de no-se-lo-que-era, i que "la he liado parda!"

Ha hecho una reacción que lo flipas!





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris