Ad Code

Responsive Advertisement

La FAC establirà una Cancelleria de la Moral per Regular els Límits de l'Humor al Carnaval

La FAC establirà una Cancelleria de la Moral per Regular els Límits de l'Humor al Carnaval


Toni Albà i la seva esposa podrien ser els membres escollits per la federació, juntament amb un mossèn, un guàrdia civil i en Dolcet.


Després de les recents polèmiques que han sacsejat la comunitat de Vilanova i la Geltrú, la Federació d'Associacions pel Carnaval (FAC) ha anunciat la creació d'una Cancelleria de la Moral. Aquesta nova entitat tindrà la responsabilitat de determinar els límits de l'humor i de validar els temes dels quals es pot fer sàtira durant els esdeveniments de la festa del Rei Carnestoltes.


https://twitter.com/JoanMerinals


La decisió d'establir aquesta oficina arriba després de diverses controvèrsies, entre elles, la difusió d'un vídeo de l'entitat Can Pistraus que banalitzava l'holocaust nazi i una cançó de l'entitat Bullanga Feminista que abordava la relació de l'actor local Toni Albà amb una dona només 41 anys més jove que ell.




Els membres inicials d'aquesta Cancelleria de la Moral s'haurien posat avui damunt la taula. Entre ells es trobarien el mateix Toni Albà, conegut humorista vilanoví i protagonista d'una de les polèmiques més recents, així com la seva esposa. També s'hauria designat a en Dolcet, qui ha fet una OPA hostil al Carnaval Infantil, i al mateix temps una figura amb una vista privilegiada al viure dalt d'una palmera.

També podrien formar part d'aquesta cancelleria experts instagramers vilanovins que dictaminen normes morals sobre l'ús de les xarxes socials, com el sr. Sendra, el sr. Mercader i o el sr. Alemany




Els membres de la Cancelleria tindran la responsabilitat de determinar quins temes són adequats per a la sàtira i quins poden resultar ofensius o inapropiats. En aquest sentit, les entitats que surtin a l'Arrivo rebran setmanes abans una inspecció de la Cancelleria de la Moral del Carnaval, i els Coros que es cantin el dilluns de Carnaval hauran de ser llegits, validats i certificats amb 15 dies d'antelació.


Per Carnaval no tot s'hi val!


En declaracions recents, el president de la Federació d'Associacions pel Carnaval ha afirmat que aquesta mesura és necessària per mantenir l'esperit festiu i alhora respectuós del Carnaval, assegurant que es mantindrà un equilibri entre la llibertat creativa i el respecte cap a la sensibilitat de tots els membres de la comunitat.


La sàtira està molt bé, però amb més pits, culs i lluentons no s'enfadaria dingú!


La Cancelleria de la Moral entrarà en funcionament immediatament i s'espera que jugui un paper crucial en la regulació dels continguts humorístics durant els propers esdeveniments del Carnaval de Vilanova i la Geltrú.

L'emblema de la Cancelleria de la Moral Carnavalera serà una senyora Quaresma de 8 cames.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris