Ad Code

Responsive Advertisement

L'ajuntament encarrega un estudi sobre la Ronda Ibèrica a Antoni Palacios

Juan Luis Ruiz i Antoni Palacios Asensio

"Tampoc està tan malament" reconeix ara l'alcalde Juan Luis Ruiz



Per explicar que la Ronda Ibèrica no la revertirà, malgrat ser el pal de paller de la seva campanya electoral, el govern de Vilanova ha creat un pla per ensarronar els cotxistes.
La primera part consisteix en excusar-se en la seguretat de vianants i ciclistes. L'executiu assegura no voler renunciar a la seva promesa de revertir la ronda, però són conscients que l'espai urbà més segur per a vianants i ciclistes és precisament aquell en el que no hi han cotxes.


"Estant a l'oposició és veritat que ho critiques tot però, vist amb perspectiva, la ronda no està tant malament, no?", es pregunta Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú. "És que mirant-ho bé, fins i tot la tornaria a posar d'un sol carril".


Actualment hi ha un projecte encarregat a l'ex-regidor de mobilitat urbana, Antoni Palacios i Asensio, que ajudarà a entendre la importància de reduir l'ús del vehicle a la ciutat i mantenir doncs els trams de la Ronda Ibèrica on ara mateix hi passa el carril bici o els passos de vianants.


Quan tinguin l'informe a les mans s'activarà la segona part del pla, que consistirà en explicar que no és possible revertir la ronda.
L'executiu ja s'ha reunit amb els mitjans de comunicació afins perquè des d'ara mateix ja es vagin traient escrits i posts que defensin deixar aquesta via tal i com està.


A més, des del govern també s'està revisant el pla de pacificació aplicat al centre, i asseguren que no el revertiran, malgrat haver defensat el seu canvi en tota la campanya electoral. "Donde dije digo, digo Diego" aclareix Gerard Llobet, regidor de mobilitat.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris