Neix ecalfacadires, l'auditoria de les promeses electorals

Avui a les 13h s'han posat en marxa els contadors dels compromisos que ha adoptat el govern municipal en campanya electoral.




Escalfacadires és un projecte del Col·lectiu FOLL per auditar les propostes i promeses electorals de l’equip de govern de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú pel mandat 2023-2027.


"Després d’un periode de 4 anys on el trumpisme ha sigut la nota dominant del ple municipal, especialment de l’oposició, amb tweets fàcils i provocatius, aportant solucions ximples tot atiant el populisme i l’individualisme, cal donar un altre valor a la política municipal." s'explica a la nova web vilanovina.


masculí i femení  Persona que no troba mai l’hora d’alçar-se, especialment en una visita.


En aquesta web s'hi poden trobar els compromisos electorals del PSC pel que fa als grans eixos que han marcat la campanya electoral, i a les consignes senzilles que aquest partit ha promogut durant els últims 4 anys a l'oposició, que són bàsicament la gestió de residus i la gestió de la mobilitat.


En la mateixa mencionen a Carles Capdevila, citant part del seu discurs de comiat del diari Ara: «La gran feinada a fer és construir alternatives socials i polítiques als establishments i a les elits que no siguin mentides d’arrogants autoritaris i salvadors que satisfan les baixes passions, sinó projectes que vulguin transformar el món amb modèstia, però que demostrin ambició per plantar cara a les dictadures dels mercats i dels despatxos foscos dels de sempre. […] és urgent, tot el temps dedicat a lamentar-nos pel trumpisme i a fer-ne teories per entretenir-nos serà un temps preciós que haurem desaprofitat


Seguirem de prop la seva evolució.


Podeu llegir-la a http://www.escalfacadir.es



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris