Ad Code

Responsive Advertisement

L'alcalde decideix agafar vacances després de 4 dies esgotadors

Teresa Llorens entoma la feixuga tasca de fer anar tothom a dormir durant la matinada del dia de sant Joan



Vilanova i la Geltrú, 23 de juny de 2023 - Ahir al matí l'alcalde de Vilanova i la Geltrú va anunciar que agafa unes merescudes vacances després de dedicar-se incansablement al servei públic durant els últims quatre dies. 


Amb una barba de tres dies i una mirada cansada, l'honorable batlle va comparèixer davant dels mitjans de comunicació per passar comptes de l'acció de govern en la primera setmana de mandat. «He treballat com un heroi durant aquest temps. He fet quatre reunions, he fet dues trucades (una d'attrezzo per la notícia de Canal Blau), he ordenat revertir la ronda, i m'he hagut de fer masses selfies. M'he guanyat aquestes vacances», va proclamar un nou alcalde esgotat de tanta feina.


benvolguts i benvolgudes,
per absència de l'alcalde  i als efectes de signatura, us informem que la Sra. Teresa Llorens Carbonell serà l'alcaldessa accidental del dia 23 de juny al dia 27 de juny de 2023, ambdós inclosos.


Juan Luis Ruiz ha assegurat que, durant aquests dies de descans, mantindrà el mòbil encès per si els vilanovins necessiten consultar-li quelcom, i que serà la MH Teresa Llorens qui es quedarà a Vilanova per gestionar «la caòtica vida nocturna» que ens ha deixat l'anterior govern durant la revetlla de sant Joan, per regar els geranis de l'ajuntament i per donar menjar a les carpetes juanites.


Al mateix temps ja li ha demanat al regidor Llobet que entri al seu despatx, durant la seva absència, i segueixi fent soroll amb el telèfon i el teclat de l'ordinador. 


«No has de fer cap feina concreta, només penjar i despenjar el telèfon, i parlar fort de tant en tant», ha especificat.


En aquesta mateixa línia també ha deixat preparada una plantilla amb imatges seves per si li poden penjar fotos a les xarxes socials en els diferents actes que es celebraran durant la seva absència a Vilanova i la Geltrú.





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris