Ad Code

Responsive Advertisement

En Juan Luis demana que es canviï la vara d'alcalde per una corona

«Aquest bastó sembla de majorette. Jo vull algo més distintiu del meu poder» exigeix el futur alcalde de Vilanova i la Geltrú


Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú


Avui a les 12 de la nit posem punt i final a 4 anys de campanya electoral per poder descansar durant 24 hores, el dia malanomenat com a "jornada de reflexió". En aquests últimes hores, els candidats a l'alcaldia de Vilanova i la Geltrú han aprofitat per acabar de llençar les últimes promeses i tuïts incendiaris. Ara la ciutadania ja trobarem la pau tant desitjada.


En les seves declaracions finals abans de les 24hores de silenci electoral, el cabdill socialista ha carregat durament contra la simbologia del poder municipal. «Què representa aquest pal? Jo necessita alguna cosa que imposi més» ha exclamat enfurismat.


Jo vinc a governar, no ballar pastorets!


El proper alcalde de la ciutat ha cridat que, per simbolitzar el canvi de rumb de Vilanova, on mai ha governat el PSC, el primer que farà serà cremar la vara de batlle i canviar-la per una corona i una espasa, «a la que anomenaré Juanita».


També estic pensant si fer-me un collar amb les orelles de la resta d'alcaldables


Aquests nous símbols del poder municipal ja els ha començat a confeccionar el seu amic i president de l'AV Centre Vila Lluís Amaré. I preveu que els tingui a punt el 17 de juny, moment en que Juan Luis Ruiz serà coronat alcalde de Vilanova i la Geltrú.


Eleccions municipals 2023 a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris