Ad Code

Responsive Advertisement

«Tira la puta brossa a les escombraries!» crida un agent municipal per la convivència

«Si em fas venir te la faré empassar sencera, desgraciat!» aclareix el mateix agent pel civisme.Són sis les persones que formen part del servei d'agents per la convivència i el civisme de Vilanova i la Geltrú, una iniciativa que va néixer el 2017 amb la voluntat de treballar en la convivència i el civisme de la ciutadania, i que aquest mes de març torna a promoure les conductes cíviques en l'ús de l'espai públic.


Veient que les bones maneres, el raciocini i la priorització del bé comunitari no són importants per les persones incíviques, aquest servei vinculat al Pla de Convivència i l'ordenança de civisme de VNG ha adoptat noves mesures de coacció.


Entre aquestes el nou equip contempla els insults i els improperis en públic, les amenaces, la quiropràctica cervical... i sembla ser que ens casos extrems també hi haurien altres pràctiques, però la redacció del diari Foll no les ha pogut verificar ja que, segons explica un dels agents, "la pistola se saca para disparar. El que la saca para enseñarla es un parguela". 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris