Ad Code

Responsive Advertisement

Una brigada de veïns de la Geltrú ha iniciat una campanya per millorar les incontrolables miccions nocturnes al barri

Els veïns de la Geltrú, farts de trobar-se els carrers plens d'orinades, vomitades i altres substàncies corpòries (algunes no tan líquides) en finalitzar els caps de setmana i festius, han decidit organitzar-se per posar-hi remei.
Per una banda ja han començat amb la instal·lació d'un seguit de wc públics a cadascun dels llocs emblemàtics on els incívics conciutadans dipositen els seus orins,
i per altre banda, com a segona mesura d'aquest pla, una brigada de veïns de la Geltrú patrullaran per tot el barri, controlant a aquelles persones que han abusat de les drogues, tot ajudant-les a desplaçar-se fins als wc públics per fer-hi les seves necessitats sense embrutar els carrers.


Per fer més eficient la seva tasca, aquest grup de voluntaris estan realitzant un curs de primers auxilis on aprendran a aguantar correctament el cap d'una persona que està vomitant, o el penis d'un borratxo per esquitxar la mínima superfície possible.


Al mateix temps al facebook s'ha creat un grup per poder reclutar "brigadistes pixings", i on es poden penjar fotos de propostes on posar wc.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris