Ad Code

Responsive Advertisement

L'Ajuntament tindrà un robot per a l'atenció a la ciutadania


El terminal estarà ubicat a l'entrada del consistori i treballarà en horari de matí.


Terminal auto- tràmit de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú



L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú adquirirà un terminal d'auto tràmit per facilitar a la ciutadania poder fer gestions senzilles amb l'administració, com l'obtenció del volant d'empadronament.

El regidor de coses d'ordinadors, Adrià Guevara, ha explicat que "hem volgut invertir en millores per a la ciutadania i amb aquest robot volem escurçar la bretxa digital. Qualsevol ciutadà podrà consultar el tauler electrònic i fer diversos tràmits sense necessitat de demanar hora a l'Oficina d'Atenció Ciutadana".


El terminal robotitzat només atendrà a la ciutadania 3 hores al dia.


El robot, que començarà la seva tasca durant el darrer trimestre de l'any, farà horari de 8 a 15h. Malgrat això ja ha dictaminat que de 8h a 9h no podrà atendre a ningú ja que dedicarà l'hora a gestionar la safata d'entrada del correu electrònic, i de 13h a 15h tampoc podrà fer-ho perquè necessita treball intern.




A més a més ha declarat que no serà menys que els altres companys i companyes humans, i que necessitarà 1 hora mínim per esmorzar. Això comportarà que el temps total d'atenció al públic serà de 3 hores.


Horari per ser atès pel nou terminal d'auto- tràmit de l'ajuntament

🕘 de 9:00h a 10:00h

🕚 d'11:00h a 13:00h


De moment seguirà la moda d'altres funcionaris d'obrir-se comptes a twitter per treure els draps bruts del consistori, el podeu trobar aqui:





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris