Primeres victimes dels taurons de Vilanova

 

Una parella del Fondo Somella, d'origen ribetà, han patit lesions per la presencia de taurons a la platja de la República de Vilanova i la Geltrú.


Presencia de taurons a Vilanova i la Geltrú


En Pepe i la Maria son una parella que resideix a Fondo Somella i que cada estiu baixen a gaudir de la platja de Vilanova. Però avui, després d'aparcar el vehicle a la zona verda de Ribes Roges, s'han trobat que no han pogut entrar a l'aigua degut a la presència de taurons a la platja.


He pagado 40 sentimos por aparcar i ahora no me puedo bañar. Exijo que el ayuntamiento que me devuelva el dinero.


En Pepe explica que no és incongruent que des de la Unió Europea donin banderes blaves a les nostres platges si després només s'hi poden banyar els peixos o només poden fer ús de la sorra els corriols camanegres.El Tauró substituirà la gamba com a emblema de Vilanova

A hores d'ara el Think Tank del consistori vilanoví està treballant amb noves idees per promocionar la ciutat. I sembla ser que una d'elles seria substituir la gamba pel tauró.


Taurons a Vilanova i la Geltrú

El proper Nadal ja podrem veure la imatge d'un tauró il·luminat a la façana de la casa consistorial.Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris